دانلود بازی Zoombinis نسخه کامپیوتر

  • نویسنده : نیما
  • انتشار: ۲۸ فروردین ۹۸
  • بازدید: 27 بار

Zoombinis – HI2U

بازی Zoombinis

بازی Zoombinis را با راهنمایی کردن موجودات آبی رنگ کوچک از میان معماهای سرگرم کننده و به تدریج چالش برانگیزتر در راه آنها برای رسیدن به خانه هایشان تجربه نمایید. Zoombinis بازسازی بازی معمایی کلاسیک و برنده جایزه سال 1990 به نام Logical Journey of the Zoombinis می باشد. موجودات آبی کوچک، هریک با مشخصه ها و ظاهر متمایز از بند Bloat های اهریمنی که خانه Zoombinis ها را اشغال و تصرف کرده اند فرار می کنند. پلیرها نقش راهنما را بازی می کنند و به Zoombinis ها برای به سلامت رسیدن به Zoombiniville کمک می کنند. از منطق استفاده کنید، اطلاعات را تجزیه و تحلیل نمایید، الگو را بشناسید و مهارت های حل معمای خویش را بالا ببرید. پلیرها با یک سری معماهای به تدریج چالشی تر که میان Zoombinis ها و آزادی آنها قرار می گیرند روبرو می شوند. 12 معماهای خطرناک که هریک با 4 مرحله به تدریج سخت تر همراه هستند، داستانی عالی، و شخصیت های خیلی بامزه و بیادماندنی که تجربه ای درگیرکننده و چالش برانگیز به ارمغان می آورند.

 

– حداقل سیستم مورد نیاز بازی :

OS: Windows Vista®, Windows® 7, Windows® 8, Windows® 10
Processor: Intel® Core™ Solo Pentium processor (or equivalent AMD® processor) 1.8 GHz or faster
Memory: 2 GB RAM
Graphics: 256 MB VRAM Direct X 9 Compliant Video Card (Intel® HD chipsets supported)
DirectX: Version 9.0c
Storage: 2 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0 compatible sound card

– تصاویری از بازی Zoombinis:

 

Zoombinis

Zoombinis

Zoombinis

Zoombinis

لینکهای دانلود
  • دانلود نسخه HI2U بازی با لینک غیرمستقیم
  • Direct Link
اطلاعات فایل
  • نام :
    Zoombinis
  • تاریخ انتشار :
    28 Oct, 2015
  • حجم فایل :
    647 مگابایت
  • شرکت سازنده :
    TERC
  • قیمت ( جهت اطلاع !) :
    $9.99
  • منبع :
    بیاتوگیم
امتیاز دهید

اگر مطلب را می پسندید امتیاز 5 ستاره بدهید.

برچسب ها ,,,,,,,
مطالب مرتبط

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.