راهنمای جامع و قدم به قدم بازی The Evil Within 2

  • نویسنده : مصطفی
  • انتشار: ۰۹ آبان ۹۶
  • بازدید: 339 بار

The Evil Within 2

هفته گذشته شاهد عرضه بازی The Evil Within 2 بودیم که طعم یک عنوان وحشت-بقاء ناب را برای پلیرها به ارمغان می آورد. همانطور که می دانید، برای تجربه این نسخه جدید نیازی به فهمیدن داستان نسخه اول ندارید، اما افرادی که برای اولین بار The Evil Within 2 را انجام می دهند، مطمئنا نیاز به یک راهنمای جامع دارند. حتی برای پلیرها کشته کار سبک وحشت-بقاء نیز در بعضی موارد ممکن است نیاز به یک راهنما داشته باشند، وب سایت بیاتوگیم در این پست اختصاصی، یک راهنمای ویژه و جامع از بخش های مختلف این بازی را تهیه کرده که امید است مورد استفاده شما کاربران گرامی قرار گیرد.

 

مطمئن هستیم راهنمای جامع قرار داده شده در این پست را در هیچ سایت فارسی زبان دیگری نخواهید یافت.

بگذارید ابتدا از تنظیمات درجه سختی یا همان Difficulty صحبت کنیم. در کل The Evil Within 2 دارای چهار درجه سختی Casual, Survival, Nightmare, Classic می باشد که در بدو ورود به بازی سه تای اول قابل انتخاب بوده، منتها برای آزاد کردن سخت ترین درجه یعنی “کلاسیک” بایستی یه کار به طور کامل بازی را به پایان برسانید (دقیقا همانند نسخه اول) . برای دو درجه سختی Casual, Survival حالت aim assist و بسیاری از موارد دیگر فعال است. راهنمایی که در این پست قرار داده ایم، شامل تمامی این درجه سختی ها می شود.

Evil-Within-2-Difficulty-Settings-Casual-Survival-Nightmare-1024x581

نکات مهم :

1) در The Evil Within 2 شما می توانید درجه سختی ای که انتخاب کرده اید را در حین انجام بازی تغییر دهید. متاسفانه تنها قادر به پایین آوردن میزان درجه سختی هستید و نمی توانید آن را افزایش دهید. این تغییر روی آخرین سیوی که انجام داده اید، تاثیر می گذارد و در واقع آن را به طور مجدد بارگذاری می نماید. اگر قصد تغییر درجه سختی را دارید، پیشنهاد می کنیم دو جایگاه (Slot) جداگانه ایجاد کنید که اگر خواستید به درجه قبلی برگردید، با مشکلی روبرو نشوید. باز هم تاکید می کنیم هنگامی که difficulty بازی را تغییر دادید، بازی به طور خودکار از آخرین سیوی که انجام دادید، استفاده می کند، پس مطمئن شوید تا قبل از سیو بعدی، میزان درجه سختی را پایین آورده باشید.
2) میزان درجه سختی نسبت به نسخه اول اندکی کاهش یافته است، به طور مثال درجه سختی Nightmare موجود در نسخه جدید همانند Survival از نسخه اول است.

– توضیحاتی در مورد تمامی درجه سختی های موجود در The Evil Within 2

1. Casual
در واقع همان حالت easy محسوب می شود. اگر خواهان مبارزات شایسته و چالشی هستید، پیشنهاد می کنیم بازی را با این درجه سختی آغاز نکنید. پس از انتخاب این حالت، می توانید از aim assist استفاده نمایید، این ویژگی به طور خودکار عمل قفل کردن روی هدف مورد نظر را انجام می دهد که کشتن دشمنان را بسیار آسان تر می سازد. در درجه سختی Casual شما میزان سلامتی بیشتری دارید، آیتم های بیشتری به دست می آورید، سریعتر دشمنان را شکست می دهید و …
2. Survival
همان حالت normal به حساب می آید و در واقع بیشتر پلیرها همین را انتخاب می کنند. در این درجه سختی درست همانند causal می توانید aim assist را فعال نمایید. در اینجا مدیریت منابع امری مهم بوده و شما باید با دقت عمل نمایید. تمامی دشمنان را با اسلحه از پا درنیاورید، چرا که میزان صدمه ای که بایستی به دشمنان بزنید و همچنین میزان سلامتی آنها بالاتر رفته و این موضوع به نوبه خود کشتن شان را دشوارتر می سازد.
3. Nightmare
سخت ترین حالت یا مود بازی برای شروع به شمار می آید. همان طور که بازی در مرد این درجه سختی توضیح داده : “منابع محدودند و دشمنان بسیار سخت جان تر می شوند. مدیریت دقیقا منابع و ب کار بردن استراتژی ای مناسب، کلید موفقیت زنده ماندن محسوب می شوند.”
4. Classic
درجه سختی از این دشوارتر وجود ندارد. مشابه این حالت در نسخه اول تحت عنوان Akumu Mod بود که در واقع درجه سختی “کلاسیک” برخی از ویژگی های حالت Akumu را به همراه دارد. منتها به ایکسری ویژگی های جدید نظیر محدود بودن تعداد سیوها و …

– بهترین درجه سختی برای شروع The Evil Within 2 کدام است؟

مسلما درجه سختی Survival بهترین و رایج ترین انتخاب برای پلیرها محسوب می شود. در نسخه اول، تعدادی نقطه ضعف در این حالت وجود داشت که سبب می شد بازی کمی خسته کننده شود، اما با این وجود در نسخه دوم نیز وجود دارد. در حین انجام بازی هر زمان احساس کردید گیم پلی مشکل به نظر می آید، می توانید درجه سختی را پایین تر آورده و به بازی ادامه دهید. اگر از حالت Casual شروع به بازی کنید، قادر به افزایش درجه سختی نخواهید یود.

– در کجا می توانم سلاح Warden Crossbow را پیدا کنم؟

Evil-Within-2-Warden-Crossbow-Weapon

Warden Crossbow یکی از مهم ترین سلاح ها در بازی The Evil Within 2 محسوب می شود. شما در ابتدای بازی آن را در اختیار ندارید و بایستی محل اختفای آن را پیدا کنید. این سلاح پرکاربرد بازگشتی از نسخه قبلی محسوب شده و امکانات زیاد آن سبب شده تا این حد مشهور شود. در این قسمت می خواهیم محل اختفای این سلاح و جزئیاتی اضافه تر را ارائه نماییم.

اولین Warden Crossbow ای که می توانید پیدا کنید، در جنوب غربی یک منطقه مسکونی واقع است. شما به این محل در ابتدای بازی می رسید، در طول Chapter 3 که سرانجام خود را در دنیای Union می یابید، برای انجام ماموریتی وارد خانه O’Neal می شوید. همینکه از خانه O’Neal خارج شده و چند قدم به سمت جاده می روید، یک میان پرده (کات سین) شروع می شود که نحوه فروریختن Union را نشان می دهد. هدف ما رسیدن به انتهای خیابان است، فقط کافیست خود را به قسمت انتهایی خیابان برسانید. اگر دستگاه communicator خود را بردارید، در محل مورد نظر ما، سیگنال های ارسال شده محل یک مامور موبیوس مرده را نشان می دهند. اگر نقشه بازی را چک کنید، درمی یابید این مامور در محلی کاملا مخفی کشته شده و در کنار خود سلاح مورد نظر ما را مخفی کرده است. سلاح warden crossbow دقیقا پشت یک اتوموبیل Humvee سفید رنگ (که به نظر می رسد جاده را بسته) واقع است. این سلاح درون یک جعبه خاکستری رنگ کنار جسد مامور موبیوس است، همچنین در کنار این سلاح یک تیر شوکه کننده نیز دریافت می کنید که پیشنهاد می کنیم فعلا از آن استفاده نکنید تا موعدش برسد. تصویر زیر را ببینید:

TEW2-Warden-Crossbow-Weapon-Location-1024x581

می توانید Warden Crossbow را در قسمت Work Bench ارتقاء دهید، به محض اینکه سلاح را گرفتید و تعداد کافی قطعه برای آن پیدا کردید، می توانید به خانه بازگردید و عملکرد آن را بهبود بخشید.

– در کجا می توانم سلاح Sawed-Off Shotgun را پیدا کنم؟

TEW2-Sawed-Off-Shotgun-Weapon

شات گان Sawed-Off از دیگر سلاح هایی است که در بازی یافت می شود. این سلاح گرم قدرتمند برای مبارزات در فاصله نزدیک بسیار انتخاب خوبی است. این سلاح را نیز می توانید در ابتدای بازی دریافت نمایید و هنگامی که ارتقاء می یابد، قابلیت های بیشتری خواهد گرفت.
در ابتدای بازی در فصل 3، طی ماموریت “منبع صدای دختر را با استفاده از Communicator خود پیدا کنید”، پس از خرج از خانه خود را در یک منطقه مسکونی می یابید. این محل شروع دنیای STEM جدید می باشد، جایی که داستان بازی رخ می دهد. هنگامی که خانه O’Neal را ترک کردید، به سمت شمال و به طرف کنار جاده بروید. پایین این جاده، دومین خانه از سمت چپ تان، حاوی یک جسد مامور موبیوس در جلوی ورودی خود است. داخل این خانه سفید رنگ شوید (خیابان 322 Cedar) و از طریق درب واقع در سمت راست وارد شوید. داخل اتاق بعدی مسیر سمت چپتان را تا پایین دنبال کنید تا به اتاق دیگری برسید. از طریق درب بعدی وارد شوید و دریچه ای را پیدا کنید که شما را به سمت زیرزمین می برد.

TEW-2-Sawed-Off-Shotgun-House-Location-1024x581

The-Evil-Within-2-Sawed-Off-Shotgun-Entrance-1024x581

در طبقه زیرین خانه، محلی که به نظر می رسد یک اتاق کنترل کوچک است، وجود دارد. به کامپیوتری که روی میز قرار دارد نزدیک شده و از آن برای رفتن به Marrow: Armory استفاده نمایید. در محل بعدی فقط یک مکان برای رفتن و یک PC وجود دارد. از این رایانه استفاده کنید تا به محل بعدی برسید، شات گان sawed-off در انتهای ساختمان آخری قرار دارد. برای رسیدن به این محل به طرف دیگری که در اتاق اول وجود داشت، بروید، از درب سمت چپی از آسانسور، زیر یک تونل، از یک درب دیگر و نهایتا بایستی میزان دامنه و فرکانس واقع بر روی کنسول را تنظیم نمایید. پشت این دربی که باز می شود، یک اسلحه خانه وجود دارد که در گوشه آن روی زمین، یک جعبه وجود دارد که حاوی Sawed-Off Shotgun می باشد.

The-Evil-Within-2-Marrow-Armory-Computer-1024x581

Evil-Within-2-Sawed-Off-Shotgun-Location-1024x581

– محل اختفای اجساد ماموران سازمان Mobius و راهنمای یافتن اشیای با ارزش:

یافتن اجساد ماموران سازمان Mobius جزو ماموریت های فرعی بازی محسوب می شوند، اما مواردی که از آنها به دست می آورید، تاثیر زیادی بر روند گیم پلی دارند. جسدهای این مامورها را می توانید به سادگی با ردیاب خود پیدا کنید. هرچه به محل اختفای آنها نزدیک می شود، به لطف ردیاب خود، مسیر رسیدن به آنها روی نقشه علامت زده می شود. در کنار یافتم اجساد آنها غنایم و آیتم های باارزشی نظیر مهمات، مواردی برای ساخت قطعات و حتی سلاح نیز وجود دارند.
نکته: این قسمت در حال بروزرسانی است.
1) اجساد موجود در منطقه مسکونی (Residential Area)
این منطقه اولین محلی است که در دنیای Union با آن روبرو می شوید که در فصل سوم رخ می دهد. هنگامی که خانه O’Neal را ترک می کنید، سرگرمی تان شروع می شود و می توانید آیتم های باارزشی را از اجساد ماموران سازمان موبیوس به دست آورید.
محل اختفای این ماموران را می توانید با کمک ردیاب خود به سادگی به دست آورید. برای منطقه مسکونی، طبق تصویر زیر عمل نمایید :

– راهنمای یافتن محل های Handgun Ammo Pouches :

Handgun Ammo Pouches به عنوان یک ارتقاء دهنده مورد استفاده قرار می گیرند. آنها می توانند محدودیت گلوله های تفنگ کلت را تا مقدار بالای 60 تا افزایش دهند. این کیسه ها را می توانید در کنار اجساد ماموران موبیوس پیدا کنید و در کل پنج تا از آنها در کل بازی وجود دارد.

1) Handgun Ammo Pouche موجود در منطقه مسکونی

یکی از این دو کیسه ها در منطقه مسکونی (Residential Area) و در قسمت جنوب غربی این منطقه قرار دارد. از همان محلی که سلاح Warden Crossbow را پیدا کردید، به سمت شمال حرکت کنید، به چندین قطار قرمز رنگ می رسید. اگر از سمت جنوب آمدید، به سمت اولین خیابان واقع در سمت راست بروید. در طرف دیگر این قطار قرمز رنگ، جسد یک مامور موبیوس یافت می شود که در کنار او یک handgun ammo pouch وجود دارد.

دومین این کیسه ها در نزدیکی مرکز منطقه مسکونی قرار دارد، به محض اینکه خانه O’Neal را ترک کردید، کنار جاده را دنبال کرده تا به سمت شمال شرقی بروید. در این جاده حرکت کنید تا زمانی که به یک استخر بزرگ پر از خون برسید که یک جسد کنار آن قرار دارد.

– در کجا می توانم سلاح Laser-Sighted Handgun را پیدا کنم ؟

این سلاح دومین تفنگ دستی ای است که در ابتدای بازی به آن دسترسی پیدا می کنید. اگرچه اولین تپانچه نیمه اتوماتیک قابل حمل نیست، اما شما می توانید به جای آن از Laser-Sighted Handgun استفاده نمایید.
توضیح : این سلاح نیمه اتوماتیک دارای یک لیزر برای بالا بردن دقت می باشد که برد هدف را افزایش می دهد.
اولین محلی که سلاح Laser-Sighted Handgun را پیدا می کنید، در منطقه مسکونی است که در بالا توضیحات مفصلی راجع به آن دادیم. از منطقه جنوبی خانه O’Neal به سمت شمال غربی بروید، به یک خیابان پهن می رسید که در گوشه نقشه واقع است، این مسیر را دنبال کنید تا به مغازه Union Auto Repair برسید، البته به کمک علائم نئون درخشان نیز می توانید از دور محل این مغازه را بیابید. در نزدیکی این مغازه یک پارکینگ محصور وجود دارد که با حصارهای زنجیری احاطه شده است.


از روی این حصارها عبور کنید و دنبال یک جسد نزدیک کامیون سفید رنگ بگردید. به جسد نزدیک شده و آن را بررسی کنید، اما سعی کنید نترسید، چرا که به محض برداشتن سلاح، با دشمنی آکروباتیک مبارزه خواهید کرد. می توانید پس از کشتن او با خیال راحت سلاح را بردارید.

– در کجا می توانم سلاح تک تیرانداز را پیدا کنم ؟

سلاح تک تیرانداز شما را قادر می سازد دشمنان را از فاصله ای دور از پا درآورید. شما می توانید خیلی زود و بسیار ساده به آن دسترسی داشته باشید، اما نیل به این مقصد نیازمند تفحص دقیق در منطقه مسکونی واقع در Chapter 3 می باشد.
اولین قدم برای به دست آوردن این سلاح این است که ابتدا سلاح تک تیرانداز خراب شده را پیدا کنید. در آغاز فصل سوم، هنگامی که برای اولین بار از پناهگاهتان واقع در منطقه مسکونی خارج می شوید، سمت چپ خود را نگاه کنید. در این حین متوجه یک ساختمان دو طبقه با نمای آجری می شوید که در سمت راست آن یک راه پله وجود دارد و بایستی شما از آن بالا روید. در آنجا تعدادی پله خواهید یافت که شما را به پشت بام می رسانند. هنگامی که به پشت بام رسیدید، به سمت چپ و قسمت لبه بروید. جسد یک مامور موبیوس نظر شما را به خود جلب می کند که در کنار آن همان سلاح تک تیرانداز مورد نظر ما وجود دارد.

– از کجا می توانم قطعات مورد نیاز برای تعمیر سلاح تک تیرانداز را پیدا کنم ؟

قطعات مورد نیاز برای تعمیر این سلاح در یک tool shed مخفی شده اند. برای دستیابی به این قطعه باید به سمت شمال غربی و گوشه نقشه مناطق مسکونی بروید. به سمت پایین و جاده ای که سلاح خراب شده تک تیرانداز را پیدا کردید، بروید. در این لحظه اگر به نقشه خود نگاهی بیندازید، می بینید که یک ساختمان T شکل در آن بالا وجود دارد. tool shed دقیقا پشت سر آن قرار دارد و به خاطر داشته باشید تعدادی دشمن در آنجا کمین کرده اند. وقتی داخل ساختمان شدید، به سمت راست نگاهی بیندازید، قطعات سلاح تک تیرانداز روی میز قرار داده شده اند و حال هر آنچه که برای تعمیر این سلاح نیاز است را در اختیار دارید. حال تنها به یک workbench نیاز دارید و خوشبختانه همان میزی که از روی آن قطعات را برداشتید، یک workbench محسوب می شود.

– محل های یافتن Shotgun Ammo Pouch Upgrade :

عملکرد اینها شبیه Handgun Ammo Pouch می باشد، منتها این بار تعدادشان چهار تا است و به نفع شماست که تمامی آنها را پیدا کنید. اگرچه یافتن آنها کار دشواریست، آنها در مکان های مختلفی شهر پنهان شده اند.

اول آنها ظرفیت گلوله های شات گان شما تا مقدار 10 را افزایش می دهند که می توانید آن را در قسمت بالکون یک ساختمان بزرگ در شرق Union پیدا کنید. همینطور که به سمت خروجی بالکن می روید، یک میز را می بینید و کمی دورتر یک جسد که در کنار یک صندوق قرار دارد. آن را باز کرده تا کیسه و یکسری موارد دیگر را به دست آورید.

دومین کیسه شما را قادر می سازد تا 13 گلوله شات گان را با خود حمل کنید (سومین کیسه تا 16 گلوله). آخرین آپگرید بسیار مهم است، به طوری که ظرفیت گلوله ها را تا 25 افزایش می دهد. به محض یافتن محل دیگر کیسه ها از طریق همین پست اطلاع رسانی می شوند.

– چگونه می توان باس Obscura را شکست داد ؟

Obscura یکی از باس هایی است که در بازی با آن خواهید جنگید و در فصل 5 یعنی Lying in Wait با آن روبرو خواهید شد. Obscura توانایی توقف زمان را دارد که برای شما خوشایند نمی باشد، چرا که نیاز به یک تایمر دارید تا این شمارش معکوس را به صفر برسانید. خوشبختانه می توانید به راحتی در مقابلش بایستید. در مورد چگونگی شکستن دادن Obscura در زیر توضیح داده ایم.

شما میتونید Obscura رو با بهره گیری از نقطه ضعف او یعنی سرش که یک دوربین به آن متصل است، از پا درآورید. این Boss در طول مرحله پنج، زمانی به شما حمله می کند که وسیله Stable Field Emitter را پیدا و آن را در طبقه دوم سالن شهرداری قرار داده و فعال کنید. وقتی که Emitter رو فعال می کنید, یک تایمر شمارش معکوس 90 ثانیه شروع می شود و در این هنگام Obscura باس به شما حمله کرده و می تواند زمان را متوقف نماید. با این کار تایمر متوقف می شود که برای شما اصلا خوب نیست. خوشبختانه در این حین میتوانید با شلیک کردن به سمت سرش که دوربین دارد زمان را دوباره به اجرا در بیارید و زمانی که Obscura می ایستد, شروع به راه رفتن توی اتاق می نماید! نکته ی مهم اینجاست که شما نباید او را بکشید بلکه, باید اجازه دهید او شماره معکوس را دوباره به صفر برساند. به سمت سر او که دوربین دارد، شلیک کرده، ولی این کار را پشت سر هم انجام ندهید! در عوض, با دقت سرش را نشانه بگیرید، چون Obscura حین شلیک کردن شما, جاخالی داده و باعث میشود تیر های شما خطا بره.یادتون باشه که وقتی به دوربین شلیک می کنید تایمر دوباره شروع میشود!

از اینجا به بعد, از دو راه می توانید به ادامه نبرد با او بپردازید .می توانید از Obscura فرار کرده، منتظر بمانید تا زمان را دوباره متوقف کرده و روند گفته شده در بالا را دوباره از نو شروع کنید, این شیوه سبب می گردد مهمات شما هدر نرود، ولی در عوض وقت بیشتری صرف می شود, یا اینکه می توانید شلیک کردن به Obscura را قبل از اینکه دوباره زمان را متوقف کند، ادامه دهید. منتها انجام این کار به دقت بالایی نیاز داشته و مطمئنا مهمات تان را هدر می دهد، از طرفی مزتیت که دارد، این است که زمان کم تری صرف می کنید. در هر دو صورت، هنگامی که شمارش معکوس به صفر می رسد، Obscura ناپدید می شود و نهایتا در نبرد پیروز خواهید شد.

– چگونه می توان باس Watcher را شکست داد ؟

Watcher یکی دیگر از باس هایی است که در فصل ششم تحت عنوان “On The Hunt” باید با آن روبرو شده و مبارزه کنید. تنها گزینه ای که مقابل خود دارید این است که در حول او به صورت آهسته حرکت کنید که احتمالا سخت ترین راه نیز میباشد. خوشبختانه, راهی وجود دارد که نقطه ضعف آن را هدف و با تمام نیرو به آن حمله کنید.

دو راه برای شکست دادن Watcher وجود داده. اول اینکه وقتی با این باس روبرو می شوید, سباستین با خود می گوید: “میتوانم مخفیانه از کنارش عبور کنم” و بله این یکی از گزینه هاست. با این کار میتوانید مقدار زیادی از مهمات رو حفظ کنید، خصوصا هنگامی که با درجه سختی بالایی بازی می کنید. با این حال, برای شما سخت کمی سخت به نظر می آید، به خاطر اینکه Watcher میتواند با موم های خود شما رو احاطه نماید. پس این راه به صرفه و خوب نیست. گزینه ی دوم این است که طبق معمول همانجا کار او را یکسره سازید!

– چگونه می توان باس Guardian را شکست داد ؟

Guardian یکی از باس های بازی است. شما در فصل پنجم در برابر سالن شهر Union با او مبارزه خواهید کرد، اما اولین نبرد شما با آن خیلی زودتر از آن خواهد بود. برای این کار باید یکبار در فصل 2, از دست او فرار کنید. شما می توانید انتخاب کنید که در این زمان با او بجنگید یا از دست او فرار کنید, در هر حال با او مواجه خواهید شد. در این راهنما ما به شما نحوه ی شکست دادن Guardian Boss را در بازی نشان خواهیم داد.

اگر واقعا میخواهید با او مبارزه کنید، بهتر است از شرایط محیطی آنجا استفاده ی کامل را ببرید. چندین مکان وجود دارد که زمان را آهسته می کنند و شما با استفاده از آنها می توانید فاصله خود با او را حفظ کرده و او را به طرف گودال بکشید. همچنین کامیون هایی حاوی بنزین در آن منطقه وجود دارند و شما با کشیدن او به سمت آن و شلیک کردن به موقع, باعث آتش گرفتن می شود.

 

– نحوه به دست آوردن ژل قرمز (Red Gel) :

ژل قرمز یا (Red Gel) به عنوان یک آیتم ارتقاء دهنده مورد استفاده قرار می گیرد. این ژل ها بسیار مهم بوده، ولی به دست آوردنشان نیاز به کمی زحمت دارد. شما به این ژل به منظور پیشرفت درخت مهارت تان (skill tree) احتیاج دارید. از آنجایی که این آیتم ها بسیار مهم بوده و نقشی کلیدی در روند بازی ایجاد می کنند و اینکه دستیابی به آنها کار آسانی نیست، تصمیم گرفتیم در این قسمت، راهکارهایی برای به دست آوردن آنها ارائه دهیم.
یکی از این ژل های قرمز طی Chapter 3 در ماموریتی که Resonances نام دارد، یافت می شود. هنگامی که از خانه O’Neal خارج شدید، به سمت شمال بروید، اگر نگاهتان به سمت راست باشد، خانه ای سفید رنگ با دری سبز را می یابید که دارای یک مسیر سنگ فرش طولانی و ترک خورده می باشد که در تصویر زیر مشاهده می کنید. چیزی که این خانه را از دیگر خانه ها متمایز می کند، این است که نوعی روشنایی لرزان اطراف آن را گرفته است، همانن یک غشایی اطراف آن. وسیله ارتباطی خود یا communicator را برداشته و روی تشدید صدای ناشناس قفل (lock-on) نمایید، سپس وارد خانه شوید.


هنگامی که مشغول جست و جوی داخل خانه هستید، در اتاق نشیمن یک تلویزیون را می یابید. اگر به تماشای آن روآورید، شما را به صحنه ای از نسخه اول بازی Evil Within منتقل می کند، دنباله فیلم های پخش را نگاه کنید تا اینکه به آینه ای می رسید که با خون جمله “شما نمی توانید من را در اینجا نگه دارید” روی آن نوشته شده است. سپس به سمت پایین راهرو رفته، به صندلی چرخدار نزدیک شده و اسلاید را بردارید، در این هنگام دوباره به همان خانه ای که در آنجا بودید، باز می گردید، اما اینبار با یک جسد در اتاق که کنار آن یک ژل قرمز وجود دارد، روبرو می شوید.

زمانی که شما در شهر Union هستید، حتما مطمئن شوید که قطار قرمز رنگ موجود در قسمت غربی شهر را با دقت بررسی کرده باشید. در آنجا یک شیشه حاوی ژل قرمز در کنار یک جسد در انتهای شمالی قطار وجود دارد، منتها مراقب باشید، چرا که دشمنان زیادی از آن منطقه محافظت می کنند.

مورد بعدی را در خانه ای واقع در منطقه City Hall در کنار یک آینه خواهید یافت. همچنین یک قوطی دیگر در خانه فردی به نام Marrow وجود دارد که روی یک نیمکت نزدیک میز Yukiko قرار دارد. اینبار شما می توانید به تعداد چندین دفعه ژل قرمز را از این محل بردارید.

شما همچنین می توانید یک قوطی دیگر را در chapter 8، درست قبل از روبرو شدن با Stefano به دست آورید. موقعی که در حال مخفی شدن از دست این فرد هستید، یکی دیگر از این ژل های قرمز را در اتاقی تاریک خواهید یافت.

– چگونگی یافتن محل کلید اتاق ذخیره سازی (Storage Room Key) :


این کلید برای باز کردن قفسه ذخیره سازی واقع در منطقه تجاری مورد استفاده قرار می گیرد. اگر در طول بازی مقداری وقت صرف گوش دادن به خاطرات گذشتگان کرده باشید، حتما در مورد قفسه یا shed اطلاع دارید و کنجکاو هستید بدانید داخل آن چه می باشد. پیدا کردن کلید این محفظه مشکل است، ولی راهنمایی های لازم را در زیر انجام داده ایم :
شما می توانید کلید مربوطه را در منطقه تجاری (business district) بیابید که در یکی از کوچه های بخش جنوبی منطقه مربوطه قرار دارد. این کلید در بدن جسدی که بر حصاری فلزی تکیه داده، یافت می شود. ولی به یاد داشته باشید یک هیولای غول پیکر در آنجا در حال گشت زنی می باشد.

– چگونگی یافتن محل اتاق ذخیره سازی :

اتاق ذخیره سازی در شمال شرقی منطقه تجاری (business district) نزدیک یک خانه قرار دارد، این منطقه در یک پارک قرار داشته و درب مرود نظر در قسمت جنوبی آن است. هنگامی که وارد این در شوید، به یکسری آیتم های با ارزش دسترسی پیدا خواهید کرد.

 

– چگونه می توان قفل درب B-34 موجود در بازی را باز کرد؟

در The Evil Within 2 دربی وجود دارد که روی آن نوشته شده B-34 که باز کردن آن نیازمند یکسری کد بوده و مطمئنا برای بازکردن آن با چالش روبرو شده اید. شما با این درب در فصل سوم بخش داستانی بازی در زیر زمین کارگاه تعمیرات خودرو روبرو می شوید. روی این درب یک صفحه کلید وجود دارد و باید کد درست برای بازگشایی آن را بفهمید، کل محوطه این منطقه مربوط به یک ماموریت جانبی تحت عنوان Rogue Signal مرتبط است.

در ابتدای شروع فصل سوم که در منطقه مسکونی جریان دارد، ماموریتی جانبی با عنوان Rogue Signal به شما محول می شود و زمانی که اولین سیگنال را بررسی کردید، دو مورد دیگر نیز دریافت خواهید کرد که یکی از آنها در قسمت غربی شهر در کارگاه تعمیرات خودرو می باشد، فقط کافیست نشانگر نقشه را دنبال کرده تا اینکه بفهمید کدام یک از ماموران موبیوس پشت خط بوده که او چیزی را در پایین فروشگاه قفل کرده است. یک مدار قطع کننده وجود دارد که می توانید با آن به جست و جو بپردازید. به این صورت عمل کنید: برای گرفتن برق، سوئیچ دوم و چهارم را بزنید، این کار باعث آزاد شدن یک Hysteric می شود که دارای چهره ای بسیار زشت بوده و باید با دو حمله مخفیانه او را به درک واصل نمایید. سوئیچ خودکار بالا برنده را زده و حال شما توان مورد نیاز را به دست آورده اید، این کار سبب بالا بردن ماشین شده و در این حین یک دریچه را می بینید، وارد آن شده و حافظه باقی مانده (Residual memory) دیگری را تماشا نمایید. اگر تونل را دنبال نمایید، به درب B-34 خواهید رسید و می بینید که از شما کد عبور می خواهد.

– چگونه می توان از کارت امنیتی Union به منظور یافتن کد عبور درب B-34 استفاده کرد؟

صفحه کلید این درب نیازمند یک کد دسترسی چهار رقمی بوده و برای فهمیدن کد آن ابتدا باید یک کارت امنیتی Union را پیدا کنید که در نزدیکی جسد یک مامور موبیوس حاضر در سمت راست درب، در نزدیکی یکسری بشکه های سبز رنگ یافت می شود. این صفحه کلید شبکه ای از کدهای احراز هویت برای محل های امن سازمان موبیوس می باشد. به محض اینکه آن را دریافت کردید، به سراغ صفحه کلید رفته و کد مربوطه را وارد نمایید.

ممکن است این شانس را داشته باشید راه حل شما به صورت تصادفی تعبیه شده باشد و در اینجا نحوه رسیدن به آن را توضیح داده ایم: به اعداد نوشته شده روی در نگاه کنید که طبیعتا B-34 است. جواب به این صورت است که بایستی اعداد را از ستون B ، ردیف 3 و 4 وارد نمایید، در مورد ما ترکیب اعداد این صفحه کلید عدد 9676 بود و به نظر می رسد یک اتاق پر از مهمات یا دیگر ایتم ها را شامل شود. همچنین برخی قطعات مربوط به سلاح ها، یک medkit و تعداد زیادی گلوله تفنگ را پیدا خواهید نمود.

لازم به ذکر است راهنمای قدم به قدم بخش داستانی بازی نیز طی ویدئویی تهیه شده که در زیر می توانید آن را دریافت نمایید.

امیدواریم مطالب گفته شده در این راهنما مورد استفاده شما کاربران وب سایت بیاتوگیم قرار گرفته باشد.

اطلاعات فایل
  • منبع :
    بیاتوگیم
امتیاز دهید

اگر مطلب را می پسندید امتیاز 5 ستاره بدهید.

برچسب ها ,,,,,,,,,,,
مطالب مرتبط