راهنمای جامع ویدئویی حل معماهای بازی Hellblade: Senuas Sacrifice

  • نویسنده : مصطفی
  • انتشار: ۳۱ مرداد ۹۶
  • بازدید: 277 بار و ۲ دیدگاه

Hellblade: Senuas Sacrifice Puzzle Solutions & Symbol Locations Walkthrough

Hellblade_senuas sacrifice

بازی Hellblade: Senuas Sacrifice اثری اکشن-ماجراجویی از استودیوی کارکشته Ninja Theory می باشد که پس از چند تاخیر بالاخره در 8 آگوست برای PC و PS4 منتشر گردید. البته سبک این بازی بیشتر در میان عناوینی قرار می گیرد که دارای داستان های تعاملی هستند، شخصیت اصلی داستان زن جنگجویی به نام Senua نام دارد که دچار نوعی بیماری ذهنی روانی بوده و آنچه شما در طول مراحل بازی می بینید، ترکیبی از تصورات و توهمات او با آنچه در واقعیت اتفاق می افتد، می باشد. Hellblade: Senuas Sacrifice داستانی کوبنده را روایت می کند و همچنین دارای گرافیکی چشم نواز و صداپردازی فوق العاده ای است که در طول 8 ساعت گیم پلی خود، پلیرها را مجذوب خود می سازد. در این پست به نوعی راهنمای ویدئویی قدم به قدم بازی را قرار داده ایم که مطمئنا به آن نیاز پیدا خواهید کرد. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

همانطور که گفتیم، شخصیت Senua دچار نوعی روان پریشی بوده و به همین علت دائما صداهایی را در سر خود می شنود، به طوری که اگر با یک هدفون یا یک سیستم صوتی ممتاز، این بازی را تجربه کنید، لذتتان را دوچندان خواهد کرد. دشمنان اصلی شما موسوم به Northmen هستند که با شکل و شمایل مختلف ظاهر می شوند.
صداپردازی این بازی بسیار دقیق کار شده اند و در لحظات مبارزه با چند دشمن به اوج خود می رسند. در این هنگام، صداهای درون ذهن Senua نسبت به جهت حمله به دشمنان هشدار می‌دهند. در واقع این صداگذاری نقش همان دستیارهای صوتی رایج در عناوین اکشن را دارند که به عنوان یک راهنما خصوصا در حین مبارزات به کمک شما می آیند. برای پیشرفت در مراحل بازی باید معماها را حل کرده، وارد مراحلی داستانی شده و باس ها را شکست دهید.
راهنمای جامعی که در این پست قرار داده ایم، به شما در بازی اصلی کمک کرده و اطلاعاتی را راجع به چگونگی حل معماهای بازی در اختیارتان قرار می دهد.

– سیستم سیو بازی :

Senua دچار یک بیماری توهمی است که با هر بار مردن، نوعی “خزش پوسیدگی” موسوه به ‘rot’ روی بدن او به وجود می آید که بیشتر و بیشتر در بدنش سرایت می‌کند و در نهایت به قسمت مغز یا سر او می رسد که منجر به مرگ Senua خواهد شد و ظاهرا باید بازی را از ابتدا آغاز کنید!
با این حال طبق ویدئوهایی که از یکسری کاربران دیده ایم، به نظر می رسد این اتفاق هرگز رخ نمی دهد و بازی دارای سیستم Permadeath یا “مرگ دائم” نبوده و این موضوع فقط جنبه تبلیغی داشته که باعث بالا رفتن میزان دلهره و اضطراب پلیرها گردد. به یاد داشته باشید سیستم “rot” در حین باس فایت ها رخ نمی دهد (اگر در طول مبارزه با یک باس چندین بار کشته شوید، rot به همان تعداد بار مردن رشد نکرده و فقط یکبار پیشرفت می کند) . همچنین گاهی اوقات به دلایلی که مربوط به داستان بازی می شود، rot بدون در نظر گرفتن اینکه چقدر در یک مرحله پیشرفت داشته اید، بدون اینکه حتی مرده باشید، روی اعضای بدن رشد می کند.

– نکات مهم :

1) با فشردن دکمه Block، از حملات دشمن جلوگیری کنید، با این کار راه را برای انجام یک ضد حمله هموار می سازید، این روش برای جلوگیری از حملات سریع و سنگین کارساز است.
2) نگه داشتن Block هیچ فرصتی برای انجام یک ضد حمله ایجاد نمی کند، ولی راه امنی محسوب می شود. در این صورت در برابر حملات سنگین، فقط کمی به عقب باز می گردید.
3) هنگامی که یکی از نشانه های مهره همراه با شما آبی رنگ شد و درخشید، از قابلیت Focus استفاده نمایید. این باعث می گردد حرکات دشمنان تان آهسته گشته و شما را قادر می سازد به راحتی آنها را از بین ببرید.

4) هنگامی که بر اثر ضربات پیاپی روی زمین افتادید، از قابلیت Focus استفاده کرده تا مجددا به میدان نبرد بازگردید.
5) حملات Northmen های دارای سپر را از طریق جای خالی دادن دفع نموده و سپس با اعمال یک ضربه سنگین، به او آسیب بزنید.
6) اگر در بعضی موارد شیئی سد راهتان شده بود (برای مثال یک نردبان شکسته یا پل) تمرکز حل معما را روی اشیاء اطراف خود قرار دهید.

همانطور که می دانید، معماها یا پازل ها بخش بزرگی از داستان بازی Hellblade Senua’s Sacrifice را تشکیل می دهند. ویدئوی زیر راه حل تمامی آنها را به شما نشان می دهد. پازل هایی که می بایستی حل کنید شامل درب های مهر و موم شده با نماد glyph، دروازه های قفل شده، تعمیر اشیاء و یافتن راه از طریق illusions (توهمات) و labyrinths می باشد.

Glyph Doors / Locked Gates :
نیازمند این است که شما یک نشان قرمز (glyph یا هر چیز دیگر) حک شده روی در را بررسی کرده و سپس همان نشان را در محیط اطرافتان پیدا کنید. دقت داشته باشید باید اشیاء خاصی را برای نیل به این هدف انتخاب کرده و تصویر آن را با نشان در وفق دهید.
Repairing Objects :
در مواقع خاصی، سفال هایی شیشه ای وجود دارند که در هوا معلق هستند. از زاویه خاصی باید به آنها نگاه کرده تا شئی شکسته را تعمیر نمایید.

Illusions :
گاهی اوقات می بایستی با دروازه هایی که مربوط به توهمات سنوئا هستند، ارتباط برقرار کنید. وقتی از داخل آنها عبور کنید، می توانید چیزهایی را ببینید که در محیط اطرافتان تغییر کرده اند.
Labyrinth :
اینها یک “چالش جدی” ویژه هستند که در اواخر بازی با آنها روبرو خواهید شد، در واقع باید راه خود را از میان یک هزارتوی پر پیچ و خم پیدا کنید.

شما باید تمامی این پازل ها را حل کنید تا بتوانید داستان بازی را به پیش ببرید.

در کل Hellblade: Senua’s Sacrifice دارای 10 چپتر یا مرحله می باشد که اسامی آنها را در زیر قرار داده ایم :

Prologue –
Surt –
Valravn –
Source of the Darkness –
Tower Shard Challenge –
Blindness Shard Challenge –
Swamp Shard Challenge –
Labyrinth Shard Challenge –
Sea of Corpses –
Helheim –

امیدواریم راهنمایی ویدئویی ای که در این پست قرار داده ایم، مورد توجه شما کاربران همیشگی بیا تو گیم قرار گیرد.

اطلاعات فایل
    امتیاز دهید

    اگر مطلب را می پسندید امتیاز 5 ستاره بدهید.

    برچسب ها ,,,
    مطالب مرتبط
    1. soheil :
      ۰۱ شهریور ۹۶

      mer30000000000000000000000000000

      • نیما :
        ۰۱ شهریور ۹۶

        خواهش می کنم دوست عزیز

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.