نکاتی که گیمرها در هنگام بازی Resident Evil 2 باید به آن توجه کنند

  • نویسنده : مصطفی
  • انتشار: ۲۰ بهمن ۹۷
  • بازدید: 392 بار

Resident Evil 2 Guide: 15 Best Tips And Tricks To Keep In Mind While Playing

(اختصاصی بیاتوگیم)

Resident Evil 2 Guide

بازی Resident Evil 2 به تازگی عرضه شد و توانست امتیازات فوق العاده را از سوی جامعه گیمرها و منتقدین دریافت کند. این عنوان بازسازی بازی Resident Evil 2 است که در سال 1998 عرضه شده بود و همانند دیگر نسخه های این فرانچایز دارای راز و رمزهای فراوانی است. اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که تا به حال نسخه های اخیر سری Resident Evil را تجربه نکرده اید یا اینکه یک پلیر کشته کار محسوب می شوید، پیشنهاد می کنیم مطالب گفته شده در این مقاله را با دقت بخوانید، زیرا دانستن نکات گفته شده در این مقاله برای هر فردی که قصد دارد وارد کابوس Raccoon City شود، واقعا ضروریست. پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

Resident Evil 2 Tips – Our Essential Guide for Surviving Raccoon City

در زیر نکات و راهکارهایی برای زنده ماندن در Raccoon City به شما ارائه کرده ایم که امیدواریم مورد استفاده قرار گیرند :

1. نیازی به کشتن همه زامبی ها نیست !

اگر از طرفداران سری Resident Evil یا به طور کلی بازیهای سبک وحشت-بقاء هستید، حتما می دانید حفظ مهمات در طول بازی مهم ترین اولویت شما محسوب می شود. بنابراین تصمیم گرفتن در مورد کشتن زامبی هایی که بر سر راه با آنها برخورد می کنید، امری خطیر در Resident Evil 2 به حساب می آید. در مد استاندارد بازی برای کشتن یک زامبی معمولی ممکن است هفت فشنگ مصرف کنید، قبل از اینکه به ظاهر روی زمین بیفتد. مطمئنا انجام این کار برای هر زامبی ای که بر سر راهتان سبز می شود، امری دیوانه وار است و سبب هدر رفتن سریع مهمات تان می گردد. بنابراین پس از کشتن هر زامبی که روی زمین افتاد، سریعا از کنارش عبور کرده و مهمات را تا جای ممکن ذخیره نمایید. البته گاهی اوقات منطقی است به منظور گشت و گذار در یک اتاق، تمامی زامبی های آن را بکشید، ولی در بیشتر مواقع بهترین راه پس از روبرو شدن با زامبی ها این است که فضای خالی ای را پیدا کرده و زامبی ها را به دنبال خود به آنجا کشیده و سریعا از محل مورد نظر فرار کنید. این موضوع خصوصا در مورد licker ها صدق می کند، تا زمانیکه سلاح قوی برای از پا درآوردن آنها به دست نیاورده اید، با این موجودات درگیر نشوید. لیکرها موجوداتی نابینا هستند و حضور شما را به وسیله شنوایی احساس می کنند، بنابراین هنگام مواجه با آنها کافیست به آرامی از کنارشان عبور نمایید.

2. با شلیک به سمت زانوی زامبی ها، آنها را زمین گیر کنید

اگر پس از مواجه با تعدادی زامبی متوجه شدید اتاقی بر سر راهتان برای سرگرم نمودن آنها وجود ندارد، هنوز هم مجبور نیستید گلوله های باارزش را برای کشتن شان هدر دهید که در برخی مواقع باید 3 الی 4 گلوله به طرف سر آنها نشانه بروید تا از پا درآیند. کاری که در این شرایط بایستی انجام دهید، این است که به سمت زانوهای زامبی ها شلیک کنید تا زمین گیر شوند، انجام این کار به شما فرصت کافی برای فرار می دهد.

3. تیر خلاص فراموش نشود

هنگامی که زامبی ها را به هر نحوی از پا در می آورید، تنها به زمین افتادن آنها اکتفاء نکنید. اغلب حتی زامبی هایی که فکر می کنید، مرده اند، بر خلاف انتظارتان ناگهان دوباره روی پای خود ایستاده و به سمت شما حمله ور می شوند، بنابراین همیشه مطمئن شوید آنها را کاملا کشته اید. برای انجام این کار می توانید چاقوی خود را گرفته و سر زامبی را نشانه بگیرید یا اینکه یک گلوله دیگر مصرف کنید.

4. جلوی هجوم بیشتر زامبی ها را با بستن پنجره ها بگیرید

اگر تاکنون مشغول انجام بازی Resident Evil 2 بوده اید، حتما به این موضوع پی برده اید زامبی ها در بازی Resident Evil 2 می توانند بسیار ماندگار باشند، بهتر بگوییم اغلب، آنها پنجره ها را شکسته و وارد راهروهایی می شوند که قبلا شما از آنجا عبور کرده و عملیات پاکسازی را انجام داده بودید. برای محافظت از خودتان مطمئن شوید تخته های چوبی تعبیه شده در محیط بازی را پیدا کرده و از آنها به منظور بستن پنجره های شکسته شده استفاده نمایید و به این طریق جلوی نیروهای کمکی زامبی را بگیرید.

5. اگر در حین بازی Mr. X را دیدید، تنها راه نجات فرار کردن است

در نسخه اصلی بازی که در سال 1998 منتشر شده بود، شخصیت Mr. X دشمنی نابود کننده محسوب می شد که در حوالی ایستگاه پلیس آن هم فقط در سناریوی B بخش داستانی ظاهر می شد، اما در این نسخه بازسازی شده او جزو داستان اصلی محسوب می شود و این موضوع برای پلیرها نگران کننده است. شما با شخصیت Mr. X کمی پس از اینکه هر دو کلید Club و قلب را پیدا کردید، روبرو می شوید و پیوسته به دنبال شما می آید. باید بگوییم تنها نوع دشمنی که در بازی Resident Evil 2 تحت هیچ شرایطی نباید با او درگیر شوید، همین Mr. X است. اگر در حین بازی او را دیدید یا اینکه صدای پایش را شنیدید، تنها راه نجات اقدام به فرار است.
او شکست ناپذیر نیست و پس از اینکه آسیب خاصی به او زدید، به طور موقت می ایستد، اما انجام این کار نیاز به صرف گلوله های زیادی دارد و کاری بیهوده محسوب می شود. پس اگر با Mr. X روبرو شدید، عاقلانه ترین راه این است که به اطراف بروید و راه فرار را بیابید.

6. همیشه یکی از سه سلاح چاقو، نارنجک و فلش بنگ را همراه خود داشته باشید

همواره و همیشه مطمئن شوید حداقل یکی از سه سلاح چاقو، نارنجک و فلش بنگ را در فهرست تجهیزات خود به همراه دارید، چرا که در مبارزات نزدیک برد هر کدام از آنها به کار می آیند. زامبی ها اغلب می توانند به سمت شما دویده و شما را بگیرند، با این هدف که گازی از بدن شما زده و میزان سلامتی تان را کاهش دهند. این موضوع وقتی جدی می شود که با تعدادی زیادی از آنها روبرو شوید که می تواند به راحتی منجر به مرگ شود. اگر شما یکی از سلاح های گفته شده را به همراه داشته باشید، چه در نقش Claire باشید و چه در نقش Leon ، برای خلاصی خود از شر زامبی های فرصت طلب از آنها استفاده کنید.

7. در نظر داشته باشید چه سلاحی را با خود حمل می کنید

در بخش آغازین کمپین Claire و Leon، هر دویشان یک کلت به همراه دارند. اما با پیشرفت در بخش داستانی و بسته به اینکه تا چه حد محیط اطراف را جست و جو کرده باشید، می توانید سلاح ها قوی تری را به دست بیاورید. به همین خاطر گفته می شود تنها یک سلاح ثابت به همراه نداشته باشید و همواره دو سلاح ذخیره داشته باشید و با هر دوی آنها زامبی ها را بکشید. کلت و شات گان لئون در بسیاری از موقعیت ها سلاح های کار راه بندازی هستند (اما در انتهای بازی باید با سلاح آتش افکن مبادله شود) هم چنین کلت و سلاح رگباری Claire نیز جزو سلاح های خوب به شمار می آیند.

8. آپگرید سلاح ها را پیدا کنید

پیرو نکات قبلی گفته شده در بالا، شما باید تمامی مد ها و ارتقاء های مربوط به سلاح ها را بیابید، خصوصا در مورد سلاح هایی مثل کلت لئون و نارنجک انداز Claire. چرا که این مدها بسیار به کار می آیند و برای دیگر سلاح ها، منجر به افزایش تعداد گلوله ها و بالا بردن سرعت بارگذاری می گردد که بسیار مفید هستند. البته به یاد داشته باشید برخی از این مدها سلاح تان را سنگین تر می سازند، به این معنا که فضای بیشتری برای ذخیره نیاز دارند.

9. Inventory خود را گسترش دهید

مدیریت Inventory در بازی Resident Evil 2 امری مهم به حساب می آید و باید به عنوان مهم ترین اولویت تان باشد. تنها راه برای گسترش Inventory جمع آوری Hip Pouch های موجود در بازیست. تعداد بسیاری محدودی از این آیتم ها در گوشه کنار بازی وجود دارند و هر کدام از آنها مقدار Inventory شما را دو عدد افزایش می دهند و به نوعی حکم طلا را بازی می کنند. بعضی از این کیسه ها با حل معماها به دست می آیند و بعضی دیگر نیز با اکتشاف در محیط بازی به دست می آیند.

10. تمام محیط های بازی را به دقت بررسی و اکتشاف نمایید

مد اسلحه ها، سلاح های جدید و hip pouch ها جزو مواردی هستند که با اکتشاف در محیط بازی می توانید به آنها دست پیدا کنید، اما لازم به ذکر است چندین مورد از اینها به راحتی قابل از دست رفتن هستند. علاوه بر این ترکیب کردن منابعی نظیر گیاهان و باروت می تواند در بیشتر مواقع به نفع شما باشد. البته بخش هایی نیز هستند که تنها با اکتشاف می توانید بخش داستانی را پیش ببرید.

11. نقشه بازی بهترین دوست شما محسوب می شود

همانند اکثر عناوین کلاسیک رزیدنت اویل، در بازی Resident Evil 2 نیز مکان هایی را که شما اکتشاف و بازید می کنید، به مرور زمان آشنا تر و صمیمی تر می شوند، اما مپ یا نقشه بازی ابزاریست که هرگز استفاده از آن متوقف نخواهد شد. اغلب اینکه بازی را متوقف کرده و با استفاده از نقشه خود یافتن اینکه کدام راه برای رفتن از نقطه A به B مناسب است، در عین حالا که از خطرات دوری کنید، ایده بسیار عالی ای می باشد. مهمتر اینکه نشقه در بازی Resident Evil 2 چندید تغییر و بهود نسبت به نسخه اصلی خود دارد، برای نمونه اتاق هایی که هنوز چیزهایی برای کشف دارند، به رنگ قرمز هستند و از این نظر می توانید بفهمید چه مواردی را جا گذاشته اید. در ضمن نقشه مکان هایی مثل درهای باز نشده، قفل ها و صندوق ها را توسط آیکونهایی به نمایش می گذارد. همچنین اگر در جایی به علت کمبود جا نتوانستید چیزی را بردارید، نگران نباشید، چرا که در صورت خالی کردن فهرست اموالتان می توانید به کمک نقشه بازی دوباره به آن مکان ها بازگشته و شئ مورد نظر را بردارید. بازی به طور خودکار این موارد را روی نقشه علامت گذاری می کند.

12. اشیاء را مورد بررسی (Examine) قرار دهید

اغلب بازی Resident Evil 2 یک سری اشیاء را به عنوان “اشیاء کلیدی” به شما معرفی می کند، اما به محض اینکه بخواهید از آنها به طور مستقیم در جایی استفاده کنید، به کار نمی آیند یا اینکه شما نفهمیدید چه کاری با آنها انجام دهید. در چنین مواردی باید به inventory خود رفته و گزینه Examine را روی شئ مورد نظر بزنید، آن را به طور دستی چرخانده تا ببینید چطور به کار می آیند. نتیجه ممکن است به پیدا کردن سوئیچ برای خاموش کردن گاو صندوق ها، کلیدهایی برای آزاد سازی آیتمی کلیدی از قاب بدون استفاده آن یا چیزی مشابه این موارد باشید.

13. ساخت و ساز (Craft) را فراموش نکنید

ساخت و ساز یک مکانیزم مهم در بازی Resident Evil 2 محسوب می شود که نباید نادیده گرفته شود. در طول بازی انواع مختلفی از باروت ها و گیاهان دارویی پیدا می کنید که آنها را به منظور ساخت دارو یا مهمات ترکیب می کنید. از این قابلیت استفاده کنید، منتها نه در مواردیکه می دانید منابع مورد نیازتان نظیر گلوله در بازی یافت می شوند، می توانید چیزهایی را که در موقعیت ها و اهداف خاص به آنها نیاز دارید را ساخت و ساز نمایید. بار دیگر تاکید می کنیم در صورتی که می دانید مثلا تعداد کافی گلوله در اختیار دارید، از این قابلیت برای ساخت مهمات استفاده نکنید، بلکه می توانید آن را برای ساخت تیر شات گان به کار برید.

14. از طراحی شگفت انگیز سیستم صدای بازی به نفع خود استفاده کنید

سیستم صداگذاری بازی Resident Evil 2 یکی از نقاط قوت آن محسوب می شود، اما هنگامیکه پای چاشنی ترس و اتمسفر بازی وسط می آیند، شما می توانید از مکانیزم آن به نفع خود استفاده کنید. اغلب می تواند صدای ناله زامبی ها را از فاصله دور بشنوید، درحالیکه lickerها قبل از اینکه حضورشان را متوجه شوید، حاضر هستند. همچنین صدای قدم های تند و تیز Mr. X موردیست که با نزدیک تر شدن به شما بیشتر و بیشتر می شود و می تواند به عنوان هشدار در نظر گرفته شود.

15. بخش کمپین هر دو شخصیت Leon و Claire را تجربه کنید (حالت 2nd Run را از دست ندهید )

درست است که این موضوع واضح به نظر می رسد، اما متاسفانه اینطور نیست و بسیاری از پلیرها به محض اتمام بازی در نقش یک شخصیت، تجربه بازی از دید شخصیت دیگر را رها می سازند. همانند نسخه اصلی Resident Evil 2، هنگامی که بخش A داستانی را با شخصیت های Claire یا Leon به اتمام می رسانید، بخش B کمپین شخصیت بعدی باز می شود. این تحت عنوان 2nd Run می باشد و متفاوت با بخش A کمپین هر دو کاراکتر است. 2nd Run داستان بازی را از دید شخصیت دیگر بازگو می کند و اساسا در نقش نیمه دوم عمل می کند. تجربه این حالت را از دست ندهید، اگرچه فیلم پایانی در انتهای بار اول به نمایش در می آیند، اما بدانید این فقط نیمه بازی محسوب می شود. داستان و گیم پلی بازی هر دو در آن لحظه کامل نشده اند و حتی بعضی از بهترین تجهیزات و وسایل نیز در بخش B کمپین یافت می شوند.

لینکهای دانلود
اطلاعات فایل
  • نام :
    راهنمای بازي Resident Evil 2
  • شرکت سازنده :
    Capcom
  • منبع :
    Bia2Game.com
امتیاز دهید

اگر مطلب را می پسندید امتیاز 5 ستاره بدهید.

برچسب ها ,,,,,,
مطالب مرتبط

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.