سلام به همه ی گیمرهای عزیز

متاسفانه هنگام انتقال فایلهای سرور، بیشتر فایل ها که بخشی از بازی ها در آن قسمت قرار داشت، به دلیل اشتباهی که از سمت دیتاسنتر رخ داد، پاک شده و به همین دلیل در دانلود بعضی از بازی ها با ارور 404 مواجه می شوید، از اونجایی که تعداد این فایلهای پاک شده نسبتا زیاد هستند و دانلود و آماده کردن مجدد آنها زمان بر خواهد بود، لذا از شما عزیزان خواهشمندیم در پست بازی ای که لینکهایش دچار مشکل شده، اطلاع رسانی کنید و منتظر باشید تا فایلها مجدد توسط ما دانلود و آماده سازی شوند و از ارسال های پیام های مکرر خودداری کنید.

با تشکر از صبر و پشتیبانی شما

 

خانه » دسته‌بندی " آموزش بازی ها "
نمایش مطالب دسته بندی : آموزش بازی ها

نکات و ترفندهایی که در بازی Resident Evil 3 باید به خاطر بسپارید

Resident Evil 3 REMAKE

Resident Evil 3 Remake Guide: 14 Tips and Tricks to Keep in Mind

Resident Evil 3 REMAKE

آنچه در گذشته بوده اکنون مجدد بازگشته است، بازی Resident Evil 3 Remake دقیقا در یک گوشه از مرکز توجهات قرار گرفته و بسیاری از افراد بار دیگر در نقش جیل ولنتاین دوباره به ویرانه های به شعله کشیده و مرده راکون سیتی باز می گردند و سعی در فرار از آن دارند. نه تنها از یک شهر محکوم شده به مرگ بایستی فرار کنند، بلکه یک سلاح مخوف و قدرتمند شیطانی بیولوژیستی شما را تحت تعقیب خود دارد. یقیناً این به نوبه خود یک تجربه به شدت چالش برانگیز خواهد بود اما با توجه به نکات و ترفند های پایه ای و مقدماتی مهمی که در این پست گرد آورده ایم، این مسئله باید کمی راحت تر پیش روی شما قرار گیرد، به خصوص هنگامی که نخستین بار شروع به بازی می کنید و قصد چیره شدن بر سیستم آن را دارید. پس دیگر بدون هیچ تشریفات و مقدمه ی اضافی، اجازه دهید شروع کنیم.

راهنمای جامع و قدم به قدم بازی The Evil Within 2

The Evil Within 2

The Evil Within 2 Walkthrough and Guide

The Evil Within 2

هفته گذشته شاهد عرضه بازی The Evil Within 2 بودیم که طعم یک عنوان وحشت-بقاء ناب را برای پلیرها به ارمغان می آورد. همانطور که می دانید، برای تجربه این نسخه جدید نیازی به فهمیدن داستان نسخه اول ندارید، اما افرادی که برای اولین بار The Evil Within 2 را انجام می دهند، مطمئنا نیاز به یک راهنمای جامع دارند. حتی برای پلیرها کشته کار سبک وحشت-بقاء نیز در بعضی موارد ممکن است نیاز به یک راهنما داشته باشند، وب سایت بیاتوگیم در این پست اختصاصی، یک راهنمای ویژه و جامع از بخش های مختلف این بازی را تهیه کرده که امید است مورد استفاده شما کاربران گرامی قرار گیرد.

راهنمای جامع ویدئویی حل معماهای بازی Hellblade: Senuas Sacrifice

Hellblade_senuas sacrifice

Hellblade: Senuas Sacrifice Puzzle Solutions & Symbol Locations Walkthrough

Hellblade_senuas sacrifice

راهنمای قدم به قدم بازی Hellblade: Senuas Sacrifice اثری اکشن-ماجراجویی از استودیوی کارکشته Ninja Theory می باشد که پس از چند تاخیر بالاخره در 8 آگوست برای PC و PS4 منتشر گردید. البته سبک این بازی بیشتر در میان عناوینی قرار می گیرد که دارای داستان های تعاملی هستند، شخصیت اصلی داستان زن جنگجویی به نام Senua نام دارد که دچار نوعی بیماری ذهنی روانی بوده و آنچه شما در طول مراحل بازی می بینید، ترکیبی از تصورات و توهمات او با آنچه در واقعیت اتفاق می افتد، می باشد.  در این پست به نوعی راهنمای ویدئویی قدم به قدم بازی را قرار داده ایم که مطمئنا به آن نیاز پیدا خواهید کرد. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

راهنمای جامع ویدئویی مراحل بازی DOOM

Doom-2016-poster

Doom 2016 All Collectible Locations Guide – Secrets, Collectibles, Data Logs, Upgrades, Runes

Doom-2016-poster

همانطور که اطلاع دارید، عنوان مشهور و محبوب DOOM سومین بازی ای محسوب می شود که توسط گروه CPY کرک شده است. مطمئنا برخی از شما کاربران تا به حال بازی را به اتمام رسانده و شاید برخی دیگر نیز هنوز فرصت تجربه آن را نیافته اند. با عرضه نسخه کرک شده بازی حال وقت خوبی است به انجام این بازی بپردازید. سری بازی های DOOM را پدر سبک شوتر اول شخص یا پیشروی آن می دانند که توسط استودیوی با استعداد id Software ساخته شده و کمپانی ناشر آن Bethesda می باشد. بر خلاف بازی های چند شماره ای که معمولا نسخه جدید آنها با چند سال تاخیر عرضه می شود و با نوعی شکست روبرو می شوند، این عنوان توانست بسیار عالی و فراتر از انتظارات ظاهر شود. اگر این بازی را انجام داده باشید، می دانید که هر مرحله آن رمز و رازهای زیادی دارد و پیدا کردن آنها کمی دشوار است. ما نیز در این پست تعدادی ویدئو قرار داده ایم که مربوط به این secret ها بوده و مکان تمامی آنها را به صورت تصویری به شما نشان می دهد. پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

اختصاصی بیا تو گیم | راهنمای جامع شکست دادن باس های بازی Dark Souls 3

Dark Souls 3 How To Defeat Every Boss

Dark Souls 3 : How To Defeat Every Boss In The Game, Weakness, Health And More

Dark Souls 3 How To Defeat Every Boss

همان طور که می دانید، سری بازی های "Souls" به خاطر روبرو کردن پلیرها با باس فایت ها و غول هایی که اغلب کشتن آنها کاری بس دشوار است، معروف اند که این موضوع در مورد عنوان Dark Souls 3 نیز صدق می نماید. برخی از بازیکنان نیز گفته اند Dark Souls 3 سخت ترین نسخه در سری "ارواح ظلمانی" محسوب شده که در برخی موارد کشتن غول های بازی به قدری دشوار بوده که آنها را از انجام ادامه بازی بازداشته است. اما لازم نیست شما در مورد این موضوع نگران باشید، زیرا ما یک راهنمای جامع متنی و ویدئویی که به شما در سرنگون کردن غول های بازی کمک شایانی می کنند را آماده کرده ایم. در این پست هر اطلاعات و جزئیاتی که باید درباره باس های بازی بدانید را گرد آوری کرده ایم که از جمله این موارد می توان نقاط ضعف، روش های حمله کردن، راه های آسان برای کشتنن باس ها و ... را نام برد که هر کدام شامل یک ویدئو می باشند. پس در ادامه مطلب با بیا تو گیم همراه باشید.

6 نکته ی طلایی در بازی Fallout 4

Fallout 4

Fallout 4

مدتی از عرضه بازی پرطرفدار Fallout 4 می گذرد و تا به حال راهنماها و راه و روش هایی برای کمک به پلیرها و انجام بهینه بازی در سایت ها و منابع گوناگون ارائه شده است. ولی ما در این پست قصد داریم تعدادی نکته کلیدی و ساده درباره این عنوان پیش روی شما قرار دهیم که با اتکا به آن ها می توانید به موفقیت های چشم گیری در بازی دست پیدا کنید. Fallout 4 پنجمین نسخه در سری آخرالزمانی "فالوت" محسوب می شود و داستان آن در شهر بوستون رخ می دهد، این بار داستان بازی، پیش از حمله اتمی آغاز می شود. در ادامه ی مطلب این پست شش نکته ی کلیدی که در بازی کمک حالتان خواهد بود را ذکر خواهیم کرد.

ارورها و رفع مشکلات بازی GTA V

Gta_5_guide_beginners_campaign

رفع مشکلات رایج بازی GTA V

| آموزش تصویری برای رفع مشکل Social Club و سیو نکردن بازی به پست اضافه شد |

Gta_5_guide_beginners_campaign

در این پست قصد داریم به مشکلات رایج بازی GTA V و نحوه حل کردن آن ها بپردازیم. این بازی پس از مدت ها به سختی توسط گروه 3DM کرک شد و بسیاری از افراد در حین اجرای بازی با مشکلاتی روبرو بوده اند. این عنوان در استیم پرفروش ترین بازی پس از Dota 2 شد، به طوری که در روز اول حدود یک میلیون نسخه فروخت که رقمی بسیار شگفت انگیز است. داستان این نسخه دنباله رو سه جنایتکار به نام های Michael , Trevor و Franklin است که در تلاش برای انجام دزدی و خلافکاری در یکی از شهرهای لس آنجلس به نام Los Santos هستند. برای دیدن مشکلات رایج بازی و نحوه حل آن ها در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

آموزش شبکه بازی کردن بازی Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty MW3 lan

How To Play Call of Duty: Modern Warfare 3 Spec Ops LAN Offline

Call of Duty MW3 lan

امروز قصد داریم نحوه ی شبکه بازی کردن بازی Call of Duty: Modern Warfare 3 را به روش Teknogod و از طریق کابل شبکه (LAN) توضیح دهیم. در مطالب گذشته آموزش شبکه کردن دو کامپیوتر را به طور کامل توضیح دادیم و حال می توانیم از آن استفاده کنیم. ابتدا آن مطلب را دقیق بخوانید و کارهای گفته شده را به دقت انجام دهید، سپس به ادامه مطلب رجوع کنید. تمامی ماموریت های جدید قسمت "Special Ops" بازی به همراه مد جدیدی به نام "Survival Chaos" را نیز قرار داده ایم. مطمئن هستیم روش گفته شده در این پست را در هیچ سایت فارسی زبان دیگر نخواهید یافت. این روش توسط خودمان تست شده و 100 درصد سالم می باشد.

آموزش شبکه کردن دو کامپیوتر از طریق کابل LAN برای اجرای بازی

ComputerNetwork

ComputerNetwork

در این مطلب قصد داریم طریقه شبکه کردن دو کامپیوتر را توضیح دهیم. این آموزش، قابل استفاده برای بازی هایی می باشد که قابلیت شبکه (LAN) بازی کردن را داشته باشند. اگر مطالب گفته شده در این پست را با دقت خوانده و طبق آن عمل کنید، هیچ مشکلی در شبکه کردن دو کامپیوتر نخواهید داشت. برای دیدن این آموزش به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

آموزش قرار دادن یک بازی در فایروال ویندوز (جهت جلوگیری از باطل شدن کرک و سریال بازیها)

آموزش قرار دادن یک بازی در فایروال ویندوز

firewall

بسیاری از بازیهای کرکی که در سایت های بازی  ارائه شده است، به همراه سریال تقلبی و یا Crack می باشد.برخی از این بازیها بعد از نصب و کرک شدن، برای اطمینان از قانونی بودن سریال یا کرک، به سایت خودشان وصل می شوند تا قانونی بودن سریال  را چک کنند. این بازی ها به محض چک کردن سریال، غیر فعال (Expire) می شوند و کاربر امکان ادامه ی بازی را نخواهد داشت. (به دلیل غیر قانونی بودن سریال بازی). برای حل این مشکل، شما می توانید با قرار دادن نام بازی در فایروال ویندوز، مانع از وصل شدن نرم افزار به اینترنت شوید. برای دیدن آموزش به ادامه ی مطلب مراجعه نمایید.