خانه » دانلود بازی کامپیوتر » دانلود بازی Zoombinis نسخه کامپیوتر

دانلود بازی Zoombinis نسخه کامپیوتر

بازی Zoombinis

Zoombinis – HI2U

بازی Zoombinis

بازی Zoombinis را با راهنمایی کردن موجودات آبی رنگ کوچک از میان معماهای سرگرم کننده و به تدریج چالش برانگیزتر در راه آنها برای رسیدن به خانه هایشان تجربه نمایید. Zoombinis بازسازی بازی معمایی کلاسیک و برنده جایزه سال 1990 به نام Logical Journey of the Zoombinis می باشد. موجودات آبی کوچک، هریک با مشخصه ها و ظاهر متمایز از بند Bloat های اهریمنی که خانه Zoombinis ها را اشغال و تصرف کرده اند فرار می کنند. پلیرها نقش راهنما را بازی می کنند و به Zoombinis ها برای به سلامت رسیدن به Zoombiniville کمک می کنند. از منطق استفاده کنید، اطلاعات را تجزیه و تحلیل نمایید، الگو را بشناسید و مهارت های حل معمای خویش را بالا ببرید. پلیرها با یک سری معماهای به تدریج چالشی تر که میان Zoombinis ها و آزادی آنها قرار می گیرند روبرو می شوند. 12 معماهای خطرناک که هریک با 4 مرحله به تدریج سخت تر همراه هستند، داستانی عالی، و شخصیت های خیلی بامزه و بیادماندنی که تجربه ای درگیرکننده و چالش برانگیز به ارمغان می آورند.

 

– حداقل سیستم مورد نیاز بازی :

OS: Windows Vista®, Windows® 7, Windows® 8, Windows® 10
Processor: Intel® Core™ Solo Pentium processor (or equivalent AMD® processor) 1.8 GHz or faster
Memory: 2 GB RAM
Graphics: 256 MB VRAM Direct X 9 Compliant Video Card (Intel® HD chipsets supported)
DirectX: Version 9.0c
Storage: 2 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0 compatible sound card

– تصاویری از بازی Zoombinis:

 

Zoombinis

Zoombinis

Zoombinis

Zoombinis

لینک دانلود
  • دانلود نسخه HI2U بازی با لینک غیرمستقیم
  • Direct Link
<div id=’mediaad-lVQM’></div>

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.