webtraffic analytics

اطلاعیه سایت:
با عرض سلام، در صورتی خرابی لینکها از طریق قسمت نظرات، اطلاع رسانی نمایید تا لینکهای جدید جایگزین شود.

خانه » ویدیو گیم » دسته‌بندی " راهنمای قدم به قدم بازی ها "
نمایش مطالب دسته بندی : راهنمای قدم به قدم بازی ها

راهنمای قدم به قدم بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gear Solid V The Phantom Pain-cover

 Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Full Walkthrough

| درخواستی کاربران |

Metal Gear Solid V The Phantom Pain

راهنمای قدم به قدم بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain را در این پست برای شما آماده کرده ایم. این عنوان بازی ای در سبک های جهان باز، اکشن، تاکتیکی و همراه با داستانی غنی می باشد که توسط کمپانی Konami Digital Entertainment توسعه یافته و در تاریخ 1 سپتامبر 2015 توسط همین کمپانی منتشر شده است. داستان بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain قسمت روایت نشده‌ای از زندگی اسنیک را ارائه می‌دهد، چگونگی تبدیل یک قهرمان دلسوز به یک قاتل بی رحم.

راهنمای قدم به قدم بازی The Evil Within

The Evil Within Complete Edition walkthrough

The Evil Within: Complete Edition Walkthrough

| درخواستی کاربران |

The Evil Within Complete Edition walkthrough

راهنمای قدم به قدم بازی The Evil Within را آماده کرده ایم که در صورت نیاز می توانید از آن استفاده نمایید. این بازی عنوانی خوش ساخت در سبک اکشن و وحشت بقاء است که توسط استودیوی Tango Gameworks ساخته شده و در سال 2014 روانه بازار شد. کارگردانی این بازی بر عهده استاد معروف شینجی میکامی است که طرفداران سبک ترس خصوصا سری رزیدنت اویل، با او کاملا آشنا هستند. داستان بازی The Evil Within: Complete Edition از جایی شروع می شود که شخصیت اصلی داستان یعنی Sebastian Castellanos به همراه دو دستیارش “Joseph Oda” و “Juli Kidman”، یک پیام مرموز در رابطه با شورش در یک تیمارستان، دریافت می کنند و حرکت به سمت این تیمارستان است که همه چیز را آغاز می کند.

راهنمای قدم به قدم بازی DOOM Eternal

DOOM Eternal - Full Walkthrough

Doom Eternal Walkthrough

با راهنمای قدم به قدم بازی DOOM Eternal در خدمت شما گیمرهای عزیز هستیم. همان طور که می دانید، نسخه قبلی این بازی پرطرفدار در سال 2016 منتشر شد و حال پس از گذشت چهار سال، این نسخه جدید تمام موانع پیش روی خود را کنار زده تا تجربه ‌ای برای طرفداران این سری فراهم کند که سالها رویای آن را داشتند. استودیوی کارکشته id Software با عرضه بازی DOOM Eternal یک بار دیگر نشان داد پیشرو در سبک شوتر اول شخص است و نشان دادند تعریف جدید و در عین حال آشنایی برای این مجموعه دارند و مصمم هستند آن را دوباره به اوج خود بازگردانند. اگر احیانا در مرحله ای از این بازی به مشکل برخوردید، به کمک راهنمای قدم به قدم بازی می توانید آن را به سادگی برطرف نمایید.

راهنمای قدم به قدم بازی Need for Speed Heat

Need for Speed Hea Walkthrough

Need for Speed Heat Walkthrough

Need for Speed Hea Walkthrough

راهنمای قدم به قدم بازی Need for Speed Heat را در این مطلب آماده کرده ایم که در صورت نیاز می توانید از آن استفاده نمایید. سازندگان در این نسخه سعی کرده اند به محتویات کلی بازی توجه ویژه ای داشته باشند، به طوری که پلیرها حتی پس از تمام کردن بخش داستانی، دوباره به بازی برگشته و همچنان به‌ تجربه‌ آن و انجام مراحل مختلف بپردازند، اما یکی از آن نسخه‌هایی نخواهد بود که داستان و کاراکترهایش بعدها در ذهنتان باقی بماند. در بازی Need for Speed Heat بر خلاف نسخه قبلی هیچ لوت باکس یا پرداخت درون برنامه ای وجود ندارد، در واقع برای خرید اتومبیل‌ها، شخصی ‌سازی و ارتقا آن‌ها و هر کار دیگری میان‌بری وجود ندارد.

راهنمای قدم به قدم بازی Sniper Ghost Warrior Contracts

Sniper Ghost Warrior Contracts pic

Sniper Ghost Warrior Contracts Walkthrough Gameplay

Sniper Ghost Warrior Contracts pic

راهنمای قدم به قدم بازی Sniper Ghost Warrior Contracts را در این مطلب قرار داده ایم که اگر احیانا در قسمتی از این بازی به مشکل برخورده اید، مثلا اینکه نمی دانید از کدام مسیر باید بروید، می توانید از این راهنمای ویدئویی و جامع استفاده کنید. بازی Sniper Ghost Warrior Contracts تا حد زیادی توانسته مشکلات نسخه قبلی خود را جبران کند و در بیشتر موارد موفق تر هم ظاهر شده است. همانطور که از عنوان بازی پیداست، پلیرها در نقش فردی قرار می‌ گیرند که در قبال گرفتن پول باید هدف ‌های مشخصی را نابود کند. جهت مشاهده راهنمای قدم به قدم بازی به ادامه مطلب بروید.

راهنمای قدم به قدم بازی Darksiders Genesis

Darksiders Genesis

Darksiders Genesis Gameplay Walkthrough

Darksiders Genesis

راهنمای قدم به قدم بازی Darksiders Genesis را در این پست قرار داده ایم و امیدواریم مورد استفاده شما کاربران عزیز قرار گیرد. این نسخه به عنوان یک بازی فرعی یا اسپین آف در سری پرطرفدار دارکسایدرز محسوب می شود که با زاویه دید دوربین کاملا متفاوتی از بازی‌های اصلی این سری اجرا می ‌شود. در بازی Darksiders Genesis شاهد شخصیت اصلی و جدید یعنی Strife هستیم و پلیرها برای اولین ‌بار در این فرانچایز می توانند در حالت Co-op دو نفره در کنار برادر اسب سوار او یعنی War مبارزه کنند. اگر شما نیز جزو افرادی هستید که ترجیح می ‌دهند تک نفره بازی کنند، می ‌توانید شخصیت خود را حین بازی به Strife یا War تغییر دهند. برای مشاهده ویدئوی راهنمای قدم به قدم بازی به ادامه مطلب بروید.

راهنمای قدم به قدم بازی Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi Fallen Order Walkthrough and Guide

Star Wars: Jedi Fallen Order Gameplay Walkthrough

Star Wars Jedi Fallen Order Walkthrough and Guide

راهنمای قدم به قدم بازی Star Wars Jedi: Fallen Order را در این مطلب برای شما کاربران وب سایت بیاتوگیم آماده کرده ایم. مدت زمان این راهنمای ویدئویی تقریبا ۱۱ ساعت می باشد و از ابتدا تا انتهای بخش داستانی را شامل می شود. داستان این نسخه در دنیای جنگ ستارگان جریان دارد و پنج سال بعد از وقایع فیلم Star Wars Episode III: Revenge of Sith روایت می ‌شود، یک پاداوان رها شده باید آموزش خود را به اتمام برساند، توانایی های جدید نیرومند خود را توسعه دهد و به نحوه استفاده از شمشمیر مخصوص جدای ها تسلط یابد - در حالی که یک قدم جلوتر از نیروهای امپراتوری است.

راهنمای جامع شکست دادن باس های بازی Code Vein

code-vein-review

Code Vein Guide – How To Easily Defeat All Bosses, All Bosses Tips And Tricks

code-vein-review

در این مطلب راهنمای جامع شکست دادن باس های بازی Code Vein و یکسری نکات و ترفندهای آن را قرار داده ایم. بیشتر این راهنماها به صورت ویدئویی هستند و اگر شما در از پا درآوردن این باس ها با مشکل روبرو شده اید، پیشنهاد می کنیم حتما این ویدئوها را با دقت مشاهده کنید. اجازه ندهید که جلوه های بصری زیبای بازی Code Vein شما را فریب دهد، چرا که باس های آن می توانند بدون هیچ گونه پشیمانی به راحتی شما را از پا درآورند. در ادامه مطلب با وب سایت بیاتوگیم همراه باشید.

راهنمای قدم به قدم بازی Borderlands 3

borderlands-3-wallpaper

Borderlands 3 Full Walkthrough – All Missions

با راهنمای قدم به قدم بازی Borderlands 3 در خدمت شما هستیم. در این مطلب می توانید یک راهنمای کامل بازی Borderlands 3 را از تمام ماموریت های بخش داستانی (تمام فصل ها) پیدا کنید. لازم به ذکر است به این نکته اشاره کنیم که این بازی در مجموع دارای 114 ماموریت ( 23 ماموریت در بخش داستانی و 91 ماموریت جانبی) است که پیشنهاد می کنیم در طول پیشرفت در بخش داستانی، ماموریت های جانبی را نیز انجام دهید تا بتوانید توانایی های شخصیت اصلی را بالا برده و از این طریق اتمام بخش داستانی بسیار راحت تر خواهد شد. برای مشاهده ویدئوی راهنمای قدم به قدم بازی در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

راهنمای جامع و قدم به قدم بازی Gears 5

Gears 5-Guide-Walkthrough-Vignette

Gears 5 Guide & Walkthrough

Gears 5-Guide-Walkthrough-Vignette

با راهنمای قدم به قدم بازی Gears 5 در خدمت شما کاربران عزیز وب سایت بیاتوگیم هستیم. اگر تا به حال در حالت های چند نفره Versus یا Co-op Escape و Horde این بازی شرکت نکرده اید، باید بگوییم Gears 5 یک بازی جامع و گسترده است. همچنین در این مطلب قصد داریم به بررسی 15 نکته مهم و ضروری مربوط به این بازی بپردازیم که دانستن آنها برای هر پلیری که قصد تجربه این عنوان را دارند، ضروری و حیاتی است! برای خواندن ادامه مطلب و مشاهده ویدئوها در ادامه مطلب با ما همراه باشید.