زولا

خانه » ویدیو گیم » راهنمای قدم به قدم بازی ها » راهنمای قدم به قدم بازی Hitman 3

راهنمای قدم به قدم بازی Hitman 3

راهنمای قدم به قدم بازی Hitman 3

HITMAN 3 Walkthrough Gameplay

| قسمت های اول و دوم اضافه شدند |

راهنمای قدم به قدم بازی Hitman 3

راهنمای قدم به قدم بازی Hitman 3 را در این مطلب برای شما کاربران محترم آماده کرده ایم. اگر احیانا در مرحله ای از این بازی دچار مشکل شدید، این راهنمای ویدئویی به شما کمک می کند بتوانید مرحله یا قسمت مورد نظر را به راحتی پشت سر بگذارید. در بازی هیتمن سه مامور 47 به یک فرد فوق‌العاده حرفه ‌ای و مخفی کار تبدیل شده و او باید مهم ‌ترین قراردادهای کل زندگی حرفه‌ ای خود را در شش مکان منحصر به ‌فرد موجود در سه قاره به انجام برساند. این بازی را می‌توانیم آخرین فصل از سه گانه‌ای بدانیم که با هیتمن در سال ۲۰۱۶ شروع پیدا کرده و نسخه‌ی دوم آن نیز در سال ۲۰۱۸ روانه بازار شد.

این راهنمای ویدئویی بازی را روی بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا کرده و فرمت آن mp4 می باشد.

دانلود راهنمای ویدئویی بازی قسمت اول :

دانلود راهنمای ویدئویی بازی قسمت دوم :

توضیح: این راهنمایی ویدئویی آپدیت می شود و قسمت های بعدی آن به ترتیب قرار داده خواهند شد.

دیدگاه ها 13 دیدگاه
  1. ali.j
    در تاریخ 2021/03/02 :

    باسلام توکنترل نوشته دوربین vولی من هرچی vروی کیبوردو میزنم دوربینو درنمیاره عکس نمی گیره

  2. عرفان
    در تاریخ 2021/03/13 :

    سلام عالی

  3. مامور 47
    در تاریخ 2021/03/26 :

    آقا ما یه مشکلی داریم اینه کنترل من xbox one هست سالن سالم هست ولی توی بازی hitman 3 مثلا من دارم به یارو نگاه میکنم خود به خود شخصیت راه میره مشکل از دریفت دسته نیست چون توی بازی های دیگه امتحان کردم این ساعت کار میکنه

  4. شایان
    در تاریخ 2021/03/29 :

    سلام من تو بازی هیتمن ۳ میخوام بازی کنم مراحل دوبی و چند تا مراحل اصلی را نمیاره کلا ۴ تا مرحله میاره بقیه مراحل را میگه باید بری استور

  5. ایمان
    در تاریخ 2021/04/18 :

    سلام برای ورود به مرحله ۴ (چین )مشکل دارم این رو نوشته Get Access
    نوع دستکاه ps4

  6. علیرضا
    در تاریخ 2021/05/04 :

    منم فقط چهار تا مرحله اولی هست و وقتی فینال تست رو تموم میکنم دیگه تو مرحله های بعدی نمیره و میگه باید بری استور. کنسول ایکس باکس وان. بازی هم آخرین ورژن. چ کنیم استاد. من هیتمن 2 رو هم دارم اونم دقیقا همینجوریه چ کنیم یه راهی بگید.

    • نیما
      در تاریخ 2021/05/04 :

      روی کنسول تست نکردیم دوست عزیز، پیشنهاد میشه تو فروم های گیم مطرح کنید

  7. محمد
    در تاریخ 2021/06/28 :

    سلام من تازه کنسول بازی گرفتم ،سیستمم اکانتیه ،بازی هیتمن ۳ هم داره ،من وارد بازی شدم قسمت اموزشی رو رفتم ،ولی بعدش نمیدونم باید کدوم قسمت برم تا
    برم تو مراحل بازی هر جایی که میرفتم مینوشت باید بری خرید کنی تو این قسمت رو ،این بازی کلا انلاینه ؟؟؟
    اگه میشه راهنماییم کنید چجوری برم تو مراحل بازی هر جا میرم قفله

    • نیما
      در تاریخ 2021/06/30 :

      سلام خیر آفلاین هست و راهنمای رو دانلود و مشاهده کنید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.