سلام به همه ی گیمرهای عزیز

متاسفانه هنگام انتقال فایلهای سرور، بیشتر فایل ها که بخشی از بازی ها در آن قسمت قرار داشت، به دلیل اشتباهی که از سمت دیتاسنتر رخ داد، پاک شده و به همین دلیل در دانلود بعضی از بازی ها با ارور 404 مواجه می شوید، از اونجایی که تعداد این فایلهای پاک شده نسبتا زیاد هستند و دانلود و آماده کردن مجدد آنها زمان بر خواهد بود، لذا از شما عزیزان خواهشمندیم در پست بازی ای که لینکهایش دچار مشکل شده، اطلاع رسانی کنید و منتظر باشید تا فایلها مجدد توسط ما دانلود و آماده سازی شوند و از ارسال های پیام های مکرر خودداری کنید.

با تشکر از صبر و پشتیبانی شما

 

خانه » دانلود بازی کامپیوتر » دانلود بازی Kingdom Come: Deliverance Royal Edition برای PC

دانلود بازی Kingdom Come: Deliverance Royal Edition برای PC

Kingdom Come: Deliverance Royal Edition – GOG

| نسخه فشرده DODI اضافه شد |

دانلود بازی Kingdom Come: Deliverance Royal Edition برای PC

بازی Kingdom Come: Deliverance Royal Edition حاوی تمامی آپدیت ها و دی ال سی های بازی Kingdom Come: Deliverance می شود. این عنوان علیرغم نقدها و بازخوردهای مثبتی که دریافت کرد، با یکسری مشکلات در زمان عرضه همراه بود. ولی به مرور زمان عملکرد آن بهتر شد تا اینکه سازندگان اعلام کردند قصد دارند چهار دی ال سی مربوط به بخش داستانی را منتشر کنند. From The Ashes عنوان اولین بسته الحاقی بازی می باشد که حاوی خط داستانی جدیدی بوده و به شما اجازه می دهد یک روستای جدید را از پایه بسازید و از آغاز ببینید که چگونه در نهایت به یک منطقه جنگی و حفاظتی تبدیل می گردد.

بازی Kingdom Come: Deliverance یک نقش آفرینی جهان باز داستان محور است که شما را به ماجراجویی بیادماندنی در امپراطوری مقدس رومیان می برد، با نبرد با نیروهای متجاوز، انتقام مرگ پدر و مادر خویش را بگیرید، به ماموریت های تغییردهنده بازی بروید و تصمیمات تاثیرگذار بگیرید.

در بازی نقش Henry را خواهید داشت، پسر یک آهنگر، هنگامی که ناچار به جنگ داخلی ویرانگر کشانیده می شوید، ناگزیر متجاوزین را هنگامی که به روستای شما حمله می کنند و دوستان و خانواده شما را قتل عام می کنند، تماشا می کنید، هنگامی که به زحمت از حمله ای بی رحمانه فرار می کنید، شمشیر خود را برای دفاع بر می دارید، انتقام مرگ پدرو مادر خویش را گرفته و برای دفع نیروهای متجاوز کمک کنید.

داستان بازی Kingdom Come Deliverance: :

Bohemia در قلب اروپا قرار دارد، این منطقه فرهنگی غنی دارد، پر از نقر و قلعه های بزرگ است، مرگ حکمران دوست داشتنی آن، Emperor Charles IV این سرزمین را به دوران تاریکی می کشاند، جنگ، فساد و اختلاف نظر این جواهر Holy Roman Empire را تکه تکه می کند. یکی از فرزندان چارلز به نام Wenceslas تاج و تخت را به ارث می برد، اما برخلاف پدرش، Wenceslas پادشاهی ساده لوح، خودخواه و بی انگیزه می باشد، برادر ناتنی او و پادشاه هلند Sigismund ملقب به روباه قرمز، ضعف در Wenceslas را احساس می کند، Sigismund با نیرنگ اهداف خیرخواهانه به Bohemia سفر می کند و برادر ناتنی خویش را می رباید، با نبود هیچ پادشاهی بر تاج و تخت، Sigismund اکنون برای تاخت و تاز به این سرزمین و تصرف ثروت های آن آزاد می باشد.

در میانه این آشوب شما در نقش Henry می باشید، پسر یک آهنگر، زندگی آرام شما با حمله ای از مزدوران نابود می شود، که توسط شخص شاه Sigismund صادر شده و روستای شما را به آتش کشیده و باخاکستر یکسان می کند. با تقدیری تلخ و شیرین، شما یکی از بازماندگان این قتل عام می باشید، بدون خانه، خانواده یا آینده، شما به خدمت Lord Radzig Kobyla در می آیید، که نیروی مقاومتی علیه این تجاوز تشکیل داده است، سرنوشت شما را به این نبرد خونین کشانیده و شما را به دل جنگی داخلی می فرستد، جایی که برای کمک به آینده Bohemia خواهید جنگید.

محتویات موجود در نسخه DODI:

Kingdom Come: Deliverance – Treasures of the Past
Kingdom Come: Deliverance – HD Texture and Audio Pack
Kingdom Come: Deliverance – HD Sound Pack
Kingdom Come: Deliverance – HD Voice Pack – English – French – German
Kingdom Come: Deliverance – From the Ashes
Kingdom Come: Deliverance – The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon
Kingdom Come: Deliverance – Band of Bastards
Kingdom Come: Deliverance – A Woman’s Lot

 

– تصاویری از بازی :

سیستم مورد نیاز

– حداقل سیستم مورد نیاز بازی :

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1) or Windows 10
Processor: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz, AMD CPU Phenom II X4 940
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GPU GeForce GTX 660, AMD GPU Radeon HD 7870
DirectX: Version 11
Storage: 6 GB available space
Sound Card: Integrated

– سیستم پیشنهادی :

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1) or Windows 10
Processor: Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz, AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
Memory: 16 GB RAM
Graphics: Nvidia GPU GeForce GTX 1060, AMD GPU Radeon RX 580
DirectX: Version 11
Storage: 6 GB available space
Sound Card: Creative SOUND BLASTER Zx

About This Game

Kingdom Come Deliverance is a first-person medieval role-playing game that gives users the experience of a new adventure in the vast world of the game. The game’s combat system, designed with the help of martial arts experts based on medieval combat tactics, is now being developed by the creator of Daniel Wavara, one of the creators of the popular Mafia series

راهنمای نصب

– نسخه های GOG جزو بی نقص ترین و سالم ترین نسخه بازیها محسوب می شوند که به هیچ گونه کرکی احتیاج ندارند. پس از دانلود این نسخه و اکسترکت کردن آن، بازی را از طریق فایل ستاپ نصب کنید.
– پس از اتمام عملیات نصب کافیست از طریق فایل اجرایی بازی که معمولا شورتکات آن در دسکتاپ نیز ایجاد می شود، بازی را اجرا کنید و از آن لذت ببرید.

راهنمای نصب نسخه DODI:

1) ابتدا آنتی ویروس خود را غیرفعال کنید و سپس فایل ستاپ بازی را از طریق Run as Administrator اجرا نمایید.
2) روی صفحه جدیدی که باز می شود، کلیک نمایید.
3) دکمه فلش به سمت بالای کیبورد را فشار دهید.
4) روی گزینه Install کلیک کرده و سپس گزینه Continue یا Proceed را انتخاب کنید.
5) در این مرحله مسیر نصب بازی را انتخاب نموده و سپس گزینه Next را بزنید.
6) در این صفحه می توانید به دلخواه یکی را انتخاب نمایید که در اکثر موارد زبان های غیر از انگلیسی را شامل می شود.
7) در نهایت گزینه Install را انتخاب نمایید.

<div id=’mediaad-lVQM’></div>
دیدگاه ها 86 دیدگاه
  1. مهدی
    در تاریخ 2018/10/06 :

    با درود منم بصورت جداخودم پیدا نکردم واسه همین اینجا مطرح کردم چون شما به نسخه GOG وارد ترین گفتم شاید جدا هم باشه چون توهمون فروم هم گفتن به وسیله برنامه gog galaxy که برای مدیریت بازیهای GOG اقدام به دانلودش کردن پس منم باید با این برنامه بعد از نصب این نسخه اقدام به آپدیت بازی کنم به آخرین پچ ؟

    • نیما
      در تاریخ 2018/10/07 :

      در صورتی می تونید از اون نرم افزار استفاده کنید که اکانت اورجینال بازی رو داشته باشید. بهتره صبر کنید تا گروهی نسخه کامل رو که شامل پچ میشه رو مجدد برای دانلود قرار بدن

  2. مهدی
    در تاریخ 2018/10/07 :

    درست گفتین بعد ازنصب بازی درخواست سیدی کی کرد با اون برنامه gog galaxy الان ورژن 1.6.2 بازی پیدا کردم که آپدیت بهمراه خود بازی اگر میشه اینو جایگزین کنید تو پارت 2 گیگی ممنون

    • نیما
      در تاریخ 2018/10/08 :

      تا فردا شب نسخه ی آپدیت شده جایگزین میشه

  3. مهدی
    در تاریخ 2018/10/08 :

    خیلی ممنون

  4. علی
    در تاریخ 2018/10/08 :

    با عرض سلام

    نسخه fit girl شامل همه آپدیتها و دی ال سی ها میشه؟و پک hd?

  5. علی
    در تاریخ 2018/10/08 :

    ممنون.

  6. مهدی
    در تاریخ 2018/10/09 :

    اگر فایل Setup.exe ورژن GOG برای اجرا ارور داد باید اسم فایل نصب به (setup_kingdom_come_deliverance_36_(22452 تغییر بدین بعد فایل نصب بازی ازنوع اجرا کنید تا بازی راحت نصب بشه تو کامنتهای سایت پایین توضیح داده شده

    http://clippershollyhill.com/kingdom-come-deliverance-v1-6-2

  7. رضا
    در تاریخ 2019/10/19 :

    با سلام امکانش هست نسخه Kingdom Come: Deliverance Royal Edition – GOG هم قراربدین که نسخه کامل و نهایی بصورت تورنت لینکش هست با تشکر

    https://www.freetoppcgames.com/2019/06/kingdom-come-deliverance-royal-edition.html

    • مصطفی
      در تاریخ 2019/10/20 :

      سلام، خواهش می کنم. تا فردا لینک های درخواستی به پست اضافه میشه.

  8. رضا
    در تاریخ 2019/10/20 :

    تنها سایتی که درخواستها سریع پیگیری میکنه شمایین خیلی ممنون ادمین

  9. MR.FOX
    در تاریخ 2020/01/28 :

    ببخشید اگه میشه نسخه کم حجم تر بازی رو قرار بدین.
    این بازی اخرین اپدیت و دارای تمام دی ال سی هاست.
    ممنون.

    • مصطفی
      در تاریخ 2020/01/28 :

      در صورت موجود بودن لینک های نسخه فشرده DODI و پس از آماده سازی در سایت قرار خواهد گرفت.

  10. مهدی
    در تاریخ 2020/06/04 :

    باسلام امکانش هست بازی Kingdom Come: Deliverance Royal Edition نسخه DODI Repack هم قراربدین جهت دانلود ادمین با تشکر

    http://dodi-repacks.site/index.php/2019/06/01/370-kingdom-come-deliverance-royal-edition-v1-9-0-379-all-dlcs-hd-pack-multi10-dodi-repack-from-28-4-gb

    • نیما
      در تاریخ 2020/06/04 :

      سلام فایلهای بازی رو گذاشتیم دانلود بشه ولی از اونجایی که سرعت تورنت پایینه زمان دقیق نمیتونیم بگیم که چه زمان آماده میشه.

  11. مهدی
    در تاریخ 2020/06/08 :

    ممنون بخاطر آپدیت کردن نسخه فشرده بازی ادمین

    • نیما
      در تاریخ 2020/06/08 :

      خواهش می کنم دوست عزیز، سعی می کنید بازی هایی که دیگه آپدیت و دی ال سی براشون منتشر نمیشه رو به صورت فشرده قرار بدیم تا حجم کمتری از کاربرا مصرف بشه

  12. فرزاد
    در تاریخ 2020/06/08 :

    سلام این دی ال سی ها اونی که تکسچر اچ دی زده حتما باید نصب بشه ؟

  13. مهدی
    در تاریخ 2020/07/20 :

    با سلام خدمت ادمین امکانش هست نسخه بروز شده GOG هم روی سایت جهت دانلود قراربدین البته آخرین نسخه اونو با تشکر از شما

    https://gog-games.com/game/kingdom_come_deliverance

    • مصطفی
      در تاریخ 2020/07/20 :

      سلام، پس از دانلود و آماده سازی فایل ها در همین پست قرار می دیم. احتمالا تا فردا شب لینک ها حاضر بشه.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.