hit counter script

اطلاعیه شماره 1:

طی مشکلی که برای حساب کاربری ما در سایت Opizo پیش آمده و حساب ما مسدود شده، تمامی لینکهایی که از طریق این سرویس دهنده که شامل بیشتر ترینرها و سیوهای موجود در سایت است از کار افتاده و به همین دلیل در حال حذف لینکها از این سرویس بوده و لینکها را به صورت مستقیم قرار خواهیم داد که با توجه تعداد بالای لینکها این پروسه زمان بر خواهد بود، لذا از شما عزیزان خواهشمندیم در صورت مشاهده ی مشکل در لینکهای کوتاه شده، از طریق نظرات اطلاع رسانی کرده تا لینکهای جدید جایگزین شوند.

با تشکر از صبر و بردباری شما

خانه » دانلود بازی کامپیوتر » دانلود بازی Strategic Mind: The Pacific برای PC

دانلود بازی Strategic Mind: The Pacific برای PC

Strategic Mind The Pacific

Strategic Mind: The Pacific – CODEX

دانلود بازی Strategic Mind: The Pacific برای PC

بازی Strategic Mind: The Pacific در سبک استراتژی نوبتی (turn-based) می باشد که توسط کمپانی Starni Games ساخته و منتشر شده است. وقایع داستانی این بازی در دوره جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد و جنگ بین آمریکا و امپراطوری ژاپن در اقیانوس آرام را با دقت تاریخی و با توجه به جزئیات به تصویر می کشد، دو جناح با دو فرمانده و دو سرنوشت مختلف. بازی Strategic Mind: The Pacific یک تجربه همه جانبه از فرماندهی هر دو طرف درگیری را برای پلیرها به ارمغان می آورد و به شما این امکان را می دهد تا درک منحصر به فردی از وضعیت جنگ دوره جنگ جهانی دوم از نگاه فرماندهان برتر هر دو طرف درگیری را به دست آورید و در نتیجه گیم پلی لذت بخش و سرگرم کننده ای را تجربه کنید.

در این عنوان نیروهای خود را با جدیدترین سلاح های موجود ساخته و آموزش دهید تا عملکرد آنها را تا بیشترین حد ممکن بالا برده و در نتیجه پیروزی را از آن خود سازید. هسته اصلی گیم پلی بازی برروی نبردهای دریایی در مقیاس بزرگ تمرکز دارد و کشتی های باربر و حامل هواپیماهای جنگی را در اختیار دارید تا بتوانند کنترل اقیانوس ها را به دست گیرید و پس از سلطه بر دریا از طریق انجام عملیت های هوایی کنترل خاک دشمن را نیز به دست آورید.

شما در نقش پلیر باید نیروهای دریایی، هوایی و خاکی و آبی خود را به گونه ای سازماندهی کنید که به عنوان یک مکانیسم بی عیب و نقص عمل کنند – کاری که فقط یک ذهن واقعی استراتژیک می تواند آن را انجام دهد. انتخاب کنید کدام یک از مهارتهای فرمانده بهتر می تواند از استراتژی شما استفاده کرده و در لحظه های مناسب آنها را به کار گیرید تا موج جنگ را تغییر دهید.

سیستم مورد نیاز

– حداقل سیستم مورد نیاز بازی : 

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Processor: Dual-core Intel or AMD, 2.0 GHz or faster
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 750 Ti or better or AMD HD 7870 or better
DirectX: Version 11
Storage: 25 GB available space
Sound Card: Onboard

سیستم پیشنهادی :

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Processor: Dual-core Intel or AMD, 2.5 GHz or faster
Memory: 8 GB RAM
Graphics: AMD RX 470 or Nvidia GTX 1050 or better
DirectX: Version 11
Storage: 25 GB available space
Sound Card: Onboard

 

تصاویری از بازی Strategic Mind The Pacific :

دانلود بازی Strategic Mind: The Pacific برای PC

دانلود بازی Strategic Mind: The Pacific برای PC

دانلود بازی Strategic Mind: The Pacific برای PC

دانلود بازی Strategic Mind: The Pacific برای PC

لینک دانلود

<div id=’mediaad-lVQM’></div>

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.