خانه » برچسب‌های " اخبار بازی Call of Duty 2017 "
نمایش مطالب برچسب : اخبار بازی Call of Duty 2017

بازی Call Of Duty: WW2 برای سال جاری رسما تایید شد

Call Of Duty: WW2 Confirmed For 2017

Call of Duty: WWII

بالاخره نسخه ی جدید سری ندای وظیفه، همانگونه که انتظار می رفت توسط کمپانی اکتیویژن، تحت عنوان Call Of Duty: WW2 برای سال 2017 تایید شد. به دنبال شایعاتی مبنی بر وقوع بازی در جنگ جهانی دوم در اواخر ماه مارس،  Sledgehammer Games استودیوی سازنده ی بازی رسما عنوان جدید خود را رونمایی و دوره ی وقوع آنرا تایید کرد. همچنین در کنار این اعلام، اکتیویژن هم اولین تصویر هنری این بازی را منتشر نمود، که در بالا می توانید آنرا مشاهده نمایید. رونمایی زنده ی کامل بازی قرار است روز چهارشنبه، 26 آپریل به وقت 10 AM PT/1 PM ET/6 PM BST انجام شود.