خانه » برچسب‌های " بازی Call Of Duty: WW2 "
نمایش مطالب برچسب : بازی Call Of Duty: WW2

اولین جزئیات بخش زامبی Call Of Duty: WW2 منتشر شد

Call Of Duty WW2 Zombies Mode

Call Of Duty WW2 Zombies Mode

به نقر از Gamespot ، عنوان Call of Duty: WW2 همانند سایر بازی های سری ندای وظیفه دارای بخش زامبی می باشد، اگرچه مدتی هست که از شخصیت هایی که در آن حاضر خواهند شد مطلع هستیم، ولی اکنون اولین جزئیات درباره ی اینکه پلیرها چه انتظاراتی بایستی از این تجربه ی زامبی داشته باشند را بدست آورده ایم. Jon Horsley مدیر ارشد Sledgehammer و سرپرست تیم مسئول حالت زامبی بازی، در گفتگویی با PlayStation Blog تایید کرده که این مود شامل رویارویی های براساس موج زامبی ها مانند بازی های قبلی خواهد بود، ادامه خبر در ادامه مطلب.

بازی Call Of Duty: WW2 برای سال جاری رسما تایید شد

Call Of Duty: WW2 Confirmed For 2017

Call of Duty: WWII

بالاخره نسخه ی جدید سری ندای وظیفه، همانگونه که انتظار می رفت توسط کمپانی اکتیویژن، تحت عنوان Call Of Duty: WW2 برای سال 2017 تایید شد. به دنبال شایعاتی مبنی بر وقوع بازی در جنگ جهانی دوم در اواخر ماه مارس،  Sledgehammer Games استودیوی سازنده ی بازی رسما عنوان جدید خود را رونمایی و دوره ی وقوع آنرا تایید کرد. همچنین در کنار این اعلام، اکتیویژن هم اولین تصویر هنری این بازی را منتشر نمود، که در بالا می توانید آنرا مشاهده نمایید. رونمایی زنده ی کامل بازی قرار است روز چهارشنبه، 26 آپریل به وقت 10 AM PT/1 PM ET/6 PM BST انجام شود.